Amedspor'a 'ideolojik propaganda' cezası

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Başakşehirspor maçında 'ideolojik propaganda' yapması nedeniyle Amedspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Yayınlanma: 02.02.2016 - 17:14
Abone Ol google-news

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararlarını açıkladı. Yapılan açıklamada Amedspor'a Başakşehir maçında ideolojik propaganda yapılması nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
TFF'nin talimatına göre; Amed Sportif, cezasını Fenerbahçe'yi konuk edeceği maçta çekecek.

TFF'nin resmi sitesinedn yapılan açıklama şu şekilde:

"Amed Sportif Faaliyetleri Kulübünün, 28.01.2016 tarihinde oynanan Medipol Başakşehir FK - Amed Sprotif Faaliyetleri Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetleri Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetleri Kulübünün, taraftarlarınca ideolojik propaganda yapılması nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 20.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."

Amedspor'a bir kötü haber daha

Amedspor’a polis baskını


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler