Polat, başkanlar toplantısına katılmıyor

Galatasaray'ın eski başkanları ve üst düzey yöneticilik yapmış isimlerin bir araya geldiği toplantıya Adnan Polat katılmayacak.

Yayınlanma: 03.02.2016 - 11:43
Abone Ol google-news

 

Galatasaray'ın eski başkanları ve üst düzey yöneticilik yapmış isimleri TT Arena'da bir araya geliyor.
Başkan Dursun Özbek'in yaptığı davet sonrası toplanma kararı alan camianın önde gelen isimleri, kulübün durumunu ve mali sıkıntıdan çıkış formülünü masaya yatıracak. Ancak edinilen bilgiye göre sarı kırmızılı takımın eski başkanlarından Adnan Polat, Dursun Özbek'in yaptığı başkanlar toplantısına katılmayacak. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, Adnan Polat ve Ünal Aysal'ı da toplantığa davet ettiği ancak Polat'ın davete katılmayacağı öğrenildi. Aysal'ın ise toplantıda yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor.
Akşam saatlerinde yapılacak toplantıya eski başkanlar Faruk Süren, Alp Yalman, Mehmet Cansun, Selahattin Beyazıt ve Duygun Yarsuvat'ın yanısıra, kulüpte üst düzey yöneticilik yapmış isimler Ali Dürüst ve Adnan Öztürk de katılacak.

 Galatasaray kulübü, 23 Şubat'ta İsviçre'de gerçekleştirilecek UEFA toplantısı öncesi dev zirveden birlik beraberlik mesajı çıkarmayı amaçlıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler