Çin'in yeni hedefi; Sneijder

Ara transfer döneminde Avrupa transfer piyasasını allak bullak eden Çin kulüpleri, finansal acıdan zor durumda bulunan Galatasaray'a gözüne dikti.

Yayınlanma: 06.02.2016 - 08:53
Abone Ol google-news

Burak Yılmaz'ı 8 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle kadrosuna dahil eden Beijing Guoan takımının ardından bir başka Çin kulübü Jiangsu Suning'in de Hollandalı yıldız Wesley Sneijder için Galatasaray'ın kapısını çaldığı iddia edildi.

Çin kulübü temsilcilerinin, Galatasaray'ın 10 numarası Sneijder için 16 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği ileri sürüldü. Suning yöneticilerinin, Hollandalı yıldıza da yıllık 7 milyon Euro'dan 3 yıllık bir kontrat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Sözleşmesi gereği sezon sonu 7,5 Milyon Euro'ya serbest kalacak olan Sneijder'in yeniden Avrupa'ya dönmek istediği bildirildi.

RAMİRES VE TEİXEİRA'YA 78 MİLYON EURO
Sneijder için girişimde bulunduğu ileri sürülen Jiangsu Suning kulübü, ara transfer döneminde önce Chelsea'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Ramires'i 28 milyon Euro'ya renklerine bağlamıştı. Çin ekibi geçtiğimiz günde de Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira'yı da 50 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna dahil etmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler