Naki'ye destek veren CHP'ye, Kaymakam'dan 'ihanet' suçlaması

İstanbul Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Arat, PFDK'tan 12 maç ceza alan Amedsporlu futbolcu Deniz Naki'ye destek veren CHP'ye 'ihanet' suçlamasında bulundu.

Yayınlanma: 07.02.2016 - 14:53
Abone Ol google-news

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafında 12 maç ceza alan Deniz Naki'ye destek mesajı yayımlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Arat tarafında ihanetle suçlandı.

Facebook'tan paylaşılan Yeni Akıt imzalı "PKK propagandası yapan Deniz Naki'ye CHP destek oldu!" başlıklı haberin altına altına yorum yapan Kaymakan, “Konu ihanet ise hiçbir fırsatı kaçırmazlar” dedi.

BU İLK DEĞİL
Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Arat, daha önce de Facebook hesabından çok sayıda gazeteciyi, siyasetçi ve sanatçıyı hedef gösteren küfürlü paylaşımlarda bulunmuştu.
Birgün gazetesinin haberine göre; Arat, paylaşımlarında sanatçılar Beren Saat, Hülya Avşar, Yılmaz Erdoğan ile HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve gazeteci Can Dündar gibi pek çok ismi açıkça hedef gösterdi.
Cumhurbaşkanı REcep Tayyip Erdoğan’a olan “sevgisini” gizleme gereği duymayan Arat, “Başbakan sevenler r.t.e.” hesabının Demirtaş’ın ABD Ulusal Ermeni Komitesi yetkilileriyle birlikte bir harita önünde çektirdiği fotoğrafının altına “Alçak şerefsiz, o pozu verip hangi yüzle bu ülkeye geri dönüp kürsüde yemin ediyorsun. O haritaları en zayıf zamanlarımızda dahi kıvırıp gereğini yaptık. Şimdi heveslenme onlara ne olduysa sana da olur” yorumunu yaptı.

HÜLYA AVŞAR VE BEREN SAAT'E KÜFÜR
Bir başka paylaşımda ise “Asenalar ve Bozkurtlar”ın paylaşımlarını paylaşan Arat, sanatçılar Hülya Avşar ile Yılmaz Erdoğan’ın üzerine çarpı işareti çizerek, “Kaşarı ve şahsiyetsizi televizyonlarımızda görmek istemiyoruz” notu düştü.  

Kaymakam, Türk Polisi Aşktır’ın sanatçı Beren Saat’in oy kullanırken çekilen ve üzerine büyük harflerle “şerefsiz” yazılı fotoğrafını da altındaki hakaretler ve küfürlerle birlikte paylaşmıştı. (bolgededegisim)

Deniz Naki'ye CHP desteği


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler