Trabzonspor'un Akhisar kâbusu

Türkiye Kupası'nda boyun eğdiği Akhisar'a ligde üstünlük sağlamak isteyen Trabzonspor, Manisa'dan eli boş döndü

Yayınlanma: 07.02.2016 - 16:59
Abone Ol google-news

 

Spor Toto Süper Lig 'in 20. haftasında Akhisar Belediyespor , Trabzonspor 'u konuk etti. Ev sahibi ekip maçı 2-1'lik skorla kazanırken, konuk ekip Douglas'ın atılmasıyla mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda rakibine kendi evinde kaybederek turnuvaya veda eden Trabzonspor, ligdeki rövanşta da umduğunu bulamadı.

Maçın hemen başında dakikalar 8'i gösterirken köşe atışı sonrasında Douglao'nun attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Trabzon, 14. dakikada yeni transferi Muhammet Demir'in golüyle skorda 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Zaman zaman gerilimli anların yaşandığı ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda iki takım da rakip kale önünde net fırsatlar yaratmakta zorlansa da Trabzonspor savunmasının acemice hatası neticeyi belirledi.

Rodallega'nın dar açıda olmasına rağmen Douglas tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını yine Rodallega gole çevirdi ve Akhisar Belediyespor, 80. dakikada skorda eşitliği yakaladı.

Douglas 87. dakikada hakeme sözlü bir ifadesi sonrasında kırmızı kart görerek konuk ekibi 10 kişi bıraktı.

Kalan bölümlerde de üstünlüğünü koruyan Akhisar maçı 2-1 kazanarak ligdeki puanını 33'e yükseltti. Trabzonspor ise 24 puanda kaldı.

Bordo mavili ekibin lig maçlarındaki deplasmanda galibiyeti hasreti altı maça çıkarken, Akhisar Belediyespor ise üç maç sonra rakip fileleri sarstığı maçı kazanmayı bildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler