41 gün sonra lig maçına çıkan Kartal'dan farklı galibiyet

Ligdeki iki maçı kar yüzünden ertelendiği için 41 gündün lig maçına çıkamayan Beşiktaş, Gaziantepspor maçıyla lige geri döndü. Siyah-beyazlılar, Konyaspor maçındaki aynı tarifeyi Gaziantepspor'a da uyguladı: 4-0.

Yayınlanma: 07.02.2016 - 20:57
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar her iki devrede bulduğu ikişer golle 4-0 kazanmayı başardı.

Ligin ikinci yarısına ertelenen Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçları nedeniyle geç başlayan Beşiktaş, formunda eksilme olmadığını gözler önüne serdi.

Kupada Bucaspor’u as kadrosuyla yenerek maç eskiğini kapatmak isteyen siyah-beyazlılar, 20. dakikada Rhodolfo sakatlığıyla şok oldu. Beşiktaş son 70 dakikada yeni transferleri Marcelo ve Alexis tandemiyle oynadı.

ALPEREN’İN HATASI GOLÜ GETİRDİ

38. dakikada Sosa’nın pasında topla buluşan Gökhan Töre, 38. dakikada yerden şutunu gönderdi. Gaziantepspor kalecisi Alperen topu kolunun altından kaçırında Beşiktaş 1-0 öne geçti.

Bu golden 4 dakika sonra ise Oğuzhan Özyakup, kale önünde topla buluştu. Savunmanın uzaklaştıramadığı meşin yuvarlığı Oğuzhan filerle buluşturarak takımını 2-0 öne geçirdi.

İKİNCİ YARIDA GOMEZ SAHNE ALDI!

61. dakikada Sosa’nın pasına ceza sahasında hareketlenen Mario Gomez, gelişine yaptığı vuruşla farkı 3’e çıkardı. Bu golden 4 dakika sonra Gökhan Töre’nin ortasına sol ayağıyla vuran Alman golcü, topu üst direğe nişanladı. Dakikalar 70’i gösterdiğinde Mario Gomez, iyi bir maç çıkaran İsmail Köybaşı’nın pasında topla buluştu. Siyah-beyazlı oyuncu yere düşerken, vuruşunu yapara kendisinin iki, takımını 4. golünü kaydetti.

Geride kalan dakikalarda Gaziantepspor etkili olmadı. Beşiktaş top çevirirken, farkı arttırmak istedi ancak skor değişmedi.

Beşiktaş 44 puana yükselirken, iki maç eskiliğiyle Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde yer aldı. Gaziantepspor ise 26 puanla 8. sırada kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler