Rıdvan Dilmen: Futbol resitali

Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Gaziantepspor karşılaşmasını sonrası "Fenerbahçe'nin yenilmesi coşku problemi yaşamayan Beşiktaş'ın coşkusunu daha da arttırdı" dedi.

Yayınlanma: 07.02.2016 - 21:21
Abone Ol google-news

Yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da Beşiktaş-Gaziantepspor karşılaşmasını değerlendirdi.

"Bu maçı izleyen herkes keyif almıştır" diye sözlerine başlayan Dilmen, "Fenerbahçe'nin yenilmesi coşku problemi yaşamayan Beşiktaş'ın coşkusunu daha da arttırdı" diye konuştu. Beşiktaş'ın futbol resitali verdiğinin altını çizen Rıdvan Dilmen, "İzlemeyenler için şunu söyleyeyim: Bir futbol resitali vardı. Gaziantep çok iyi fırsatlar yakaladı ama Tolga mükemmel çıkardı. Beşiktaş geçen sene de iyiydi ama bu sene bir kat daha iyi bir duruma geldi. Beşiktaş'ın bu hale gelmesini Şenol Güneş sağlamıştır. Adalet dağıtmak antrenörlükte en önemli iştir. Şenol Hoca bunu yapabiliyor mu? Evet" diye konuştu. Kaleci Tolga için ayrı parantez açan başarılı yorumcu; "Tolga çok iyiydi. Kupa maçlarında da çok iyiydi. Boyko'yu merak ediyorum. 'Ben niye geldim' diyordur" dedi.

 

BAYERN, BARCELONA BİZ DE BEŞİKTAŞ

Beşiktaş'ın Aralık ayından beri lig maçı yapmadığını hatırlatan Dilmen, "Aralık'tan beri lig maçı yapmayan bir takımın bu kadar hazır durumda olması, bir teknik direktörlük başarısıdır. Beşiktaş önde oynamayı seviyor. Avrupa'da; Bayern Münih, Barcelona gibi takımlar skor 4-0 olduğunda da rakip sahada oynarlar. Bizim ligimizde de Beşiktaş böyle" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler