Fenerbahçe, zeminden şikayetçi

Türkiye Kupası'nda Amed Sportif'le deplasmanda 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira ve oyuncular, zeminin kendilerini zorladığını söylediler.

Yayınlanma: 09.02.2016 - 15:47
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira ve futbolcular, Amed Sportif maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.
Sarı-Lacivertli ekibin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçından 3-3'lük beraberlikle ayrılmasından sonra yayıncı kuruluşa konuşan Vitor Pereira, zeminin iyi bir futbol oynamalarına izin vermediğini söyledi.
Ev sahibi ekibin, saha şartlarına alışkın olduğunu dile getiren Portekizli çalıştırıcı, "Daha teknik, daha hızlı bir futbol oynamamızı isterdim ama bu şartlarda bu mümkün değildi. Yine de ciddi bir oyun sergilemek istedik. 2-1'ken girdiğimiz net pozisyonlar vardı, Volkan'la girdiğimiz pozisyon gol olsa belki bambaşka bir skor alacaktık ama olmadı. Yediğimiz gollerden sonra beraberliği yakaladık, kazanmak isterdik ama başaramadık" dedi.

Mart ayının başında Kadıköy'de oynanacak rövanş maçıyla ilgili de konuşan Vitor Pereira, "Kendi sahamızda alacağımız skorla turu geçmek istiyoruz. Burada her şeyi bitirmemizi isterdim ama artık bunu Kadıköy'de yapacağız." diye konuştu.

Öte yandan Cuma günü ligde Kasımpaşa'yla oynanacak maça da değinen Pereira, Antalyaspor karşısında aldıkları mağlubiyeti telafi etmek istediklerini kaydetti.

RAMAZAN: "ZEMİN, GİTTİKÇE AĞIRLAŞTI!"

Öte yandan Fenerbahçe'nin ilk golünü kaydeden Ramazan Civelek ise yaptığı açıklamada talihsiz bir golle geriye düştüklerini belirterek "Yediğimiz golden sonra öne geçmeyi başardık ama ikinci yarıya biraz konsantrasyon eksikliğiyle başladık ve tekrar geriye düştük. Sonuçta Volkan ağabeyin golüyle beraberliği yakaladık ve avantajlı olan biziz. Güzel bir maç izlettiğimizi düşünüyorum." dedi.

Amed Sportif Faaliyetler'in iyi bir takım olduğunu söyleyen genç futbolcu, "Kupada buraya kadar gelmeleri zaten bunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Maçın oynandığı Seyrantepe DİSKİ Spor Tesisleri'nin zeminini değerlendiren Ramazan, "Zemin, zaman geçtikçe ağırlaştı ve yorgunluklar başladı. Çok yumuşaktı ve bizi zorladı. Neticede bu maç geçti ve rövanşı sahamızda oynayacağız, turu geçmek istiyoruz." dedi.

UYGAR: "YARI FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ!"

Sarı-Lacivertli ekibin bir diğer genç oyuncusu Uygar Mert Zeybek ise yedek kalmasının teknik direktör kararı olduğunu ve buna saygı duyduğunu dile getirerek "Maça kötü başladık ama beraberliği yakaladık, son dakikalara kadar mücadeleyi bırakmadık. Zemin biraz kötüydü, sekiyordu top alışverişinde. İlk 11'de başlayanlar için de yorucu oldu. Sonuçta Kadıköy'de alacağımız skorla turu geçmek istiyoruz" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler