Göztepe'den Yanal bombası

PTT 1’inci Lig’de 20’inci haftasında Şanlıurfaspor’la 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan Göztepe’de teknik direktör Metin Diyadin istifa etti. İlk tercih ise Ersun Yanal.

Yayınlanma: 10.02.2016 - 09:42
Abone Ol google-news

Sezon başında kurduğu güçlü kadroyla şampiyonluk hedefiyle yola çıkıp, devre arasında 8 takviye daha yapan sarı kırmızılı ekibin art arda aldığı başarısız sonuçlar sonrası taraftar tarafından istifaya davet edilen teknik direktör Metin Diyadin istifa ettiğini açıkladı. 

Ankara'da akşam saatlerinde başkan Mehmet Sepil ile görüşen deneyimli çalıştırıcının artık takıma faydalı olamayacağını söylereyek sarı-kırmızılılarda devam etmeyi düşünmediğini söylediği belirtildi. Sepil'in yarın yönetim kurulu ile son bir toplantı yaparak Metin Diyadin'in istifasını resmi açıklamayla kamuoyuna duyurması bekleniyor.

İLK TERCİH ERSUN YANAL

Milyonlarca TL harcanarak kurulan kadronun direkt Süper Lig’e çıkıp devler arenasında kalıcı olmasını isteyen Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’in aklındaki ilk ismin ise Ersun Yanal olduğu öne sürüldü. Sepil’in tecrübeli çalıştırıcıdan olumsuz yanıt alması durumunda Mehmet Özdilek ya da Uğur Tütüneker’i de gündeme alabileceği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler