Denizli'den futbolcularına uyarı

Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak sarı-kırmızılılarda deneyimli hoca, futbolcularından bundan sonraki süreç için iyi futbol sergilemelerini istedi.

Yayınlanma: 10.02.2016 - 10:02
Abone Ol google-news

Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli, Türkiye Kupası çeyrek finalde karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.
Vatan'ın haberine göre; oyuncularından özellikle ligin kalanı için olabildiğince fazla galibiyet isteyen Denizli, istedikleri skorları iyi futbolla almaları gerektiğine vurgu yaptı.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor karşısına as kadrosuyla çıkıp rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istediği belirtilen Denizli, oyuncularına "Kötü sonuçlar sonrasında hem sizin hem de camianın morali bir hayli bozuldu. Avrupa Ligi’ndeki Lazio maçları öncesinde hem kupada hem de ligde fire vermeyelim ve artık toparlanalım. Bunun için de ilk önce yapmamız gereken Akhisar’ı mağlup etmek. Bundan sonraki süreçte yönetim ve taraftar bizden sadece galibiyet beklemiyor. İyi futbolla sonuca gitmemiz şart" dedi.
Ara transfer döneminde takıma katılan ve takımdan ayrılan isimlerin olduğunu anımsatan tecrübeli teknik adam, "Bunlar her takımda olabilecek gelişmeler. Biz yine hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz.” diye konuştu.

"HERKESİN GÖZÜ, BİZİM ÜZERİMİZDE!"
Kulübün mali anlamda yaşadığı sorunların çözümüne katkı sağlaması amacıyla yapılan "Tek Yürek, Tek Bilek" organizasyonu üzerinden konuşmasını sürdüren Denizli'nin, "Bu toplantıya da hepimiz katıldık. Bundan sonraki aşamada herkesin gözü bizim üzerimizde olacak. Taraftarı takıma daha çok çekebilmek, azalan bağı yeniden kurabilmek için biz de elimizi taşın altına koymalıyız. Alacağımız her galibiyet hem yönetimi ve başkanı rahatlatacak hem de bizler başarılar geldikçe rahatlayacağız. Üzerimizdeki baskıyı kırmak adına kazanmamız şart.” dediği ifade edildi.

Galatasaray, Türkiye Kupası Çeyrek Fİnal ilk maçında bu akşam saat 18.45’te Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler