‘TFF F.Bahçe’yi satmıştır’

Eski yöneticilerden Mahmut Uslu, Yıldırım’a övgü yağdırırken Aydınlar’ı topa tuttu.

Yayınlanma: 29.10.2013 - 20:31
Abone Ol google-news

Kongreye sayılı günler kala herkes konuşmaya başladı. Bazı grupçular var ki; her zaman olduğu gibi klasik yöntemlerini ortaya koyarak destek verip karşılık istiyorlar. Son durumlara göz atalım: aşkan Aziz Yıldırım’ın kitapçığındaki açıklamalar birbirinden çarpıcı. Benim en beğendiğim sözü şu oldu: “Cumhuriyet’in kulübünü Cumhuriyet’in değerlerine inanmayanlara teslim etmem.” Diğer tarafta Mehmet Ali Aydınlar gidişatla ilgili “Hergün binlerce destek mesajı alıyorum. Bu beni ayakta tutuyor. Camianın gösterdiği ilgiden fazlasıyla memnunum” diyor. 1907 Derneği dün neyse bugün de aynı. İkiye bölünmüş durumda. Adaylardan Hulusi Belgü’de proje çok. Belgü, Salı pazarını içine alan bir kompleks yapmayı düşünüyor. Ayrıca Samandra, altyapı, ve amatör branşlarda da ‘reform’ sözü veriyor. Ali Koç’un da seveni çok. “Başkan olma sırası geldi” diyenlerin sayısı çığ gibi. Koç, bırakın koltuğa oturmayı, yönetime girmeyi dahi düşünmüyor. Son durumu: yüzde 30 “Evet”, yüzde 70 “Hayır”. ‘Yıldırım önemli bir figür’ Eski yöneticilerden Mahmut Uslu önceki gün telefonla katıldığı TV programında Aziz Yıldırım’a övgüler yağdırırken Mehmet Ali Aydınlar’ı da topa tuttu. Uslu, bilindiği gibi Yıldırım dönemlerinde toplam 9.5 yılı bulan süre yöneticilik yapmış, sonrasında ise kötü bir ayrılık yaşamıştı. İşte Uslu’nun sözleri: “3 Temmuz’dan sonra 1 kere TV programına
katıldım. Aziz Yıldırım önemli bir figür. Bugüne kadar gelmiş geçmiş başkanlar arasında artıları çok fazla. Bunu inkar edeni Allah çarpar. Aziz Yıldırım Fenerbahçe için çok iyi işler yaparken (Federasyon) maalesef Türkiye’yi ve F.Bahçe’yi satmışlardır.”

‘YANLI Ş İŞLER YAPILDI ’
Çok yanlış işler yapılmıştır. Ben bunu Mehmet Ali Aydınlar’a söyledim. Hayır demedi, herhangi bir şey de söylemedi. Ben Aydınlar’ı çok severim, kendisini evinde de ziyaret ettim. Fenerbahçelilerin birlikteliğe ihtiyacı var. Ben Aziz Bey’le münakaşa ederek ayrıldım. Aziz Bey hırsızlık yapmadı, adam öldürmedi, adam gibi adamdır. Türkiye ve F.Bahçe satılmıştır, Beşiktaş satılmıştır diyorum. Belçika’dan beni aradılar ve bunu söylediler. Federasyon yetkilileri tarafından bu yanlışlar yapıldı. Bir seçim var, sandık ne derse o olur. Fenerbahçe dimdik ayakta. Kulüp, Nihat Özdemir’in, Ali Koç’un, Abdullah Kiğılı’nın sayesinde ayakta kalmıştır. Başkaları olsaydı batardı.”

AZİZ AZİZ’İ ELE ŞTİRDİ


Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz “Kötü adam yine ben oldum” ismini verdiği kitabında olayların bilinmeyen yönlerini anlattı. Kulüpte 42. yılını geride bırakan Yılmaz, kitabında “Fenerbahçe en büyük yaralarını son 15 yılda aldı” yorumunu yaparak Aziz Yıldırım’ı eleştirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler