PSG çıldırdı Neymar'ı istiyor! 500 milyon Euro

Paris Saint Germain Kulübü'nün Katarlı sahibi Nasser Al-Khelaifi, Barcelona'nın yıldızı Neymar için toplam 500 milyon dolarlık bir teklifte bulundu.

Yayınlanma: 12.02.2016 - 09:24
Abone Ol google-news

Paris Saint-Germain, Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar'ı kadrosuna katmak için resmen çıldırdı! Sambacı için tam 500 milyon euroluk teklif kapıda, transfer dönemini bekliyor.

Manchester United, Manchester City ve Real Madrid'in ardından şimdi de PSG yarışa dahil oldu. Bununla birlikte Barcelona da yıldız oyuncuya 3 senelik yeni sözleşme teklif etti. Neymar'ın 2018'e kadar devam eden bir sözleşmesi ve 190 milyon avroluk serbest kalma maddesi bulunuyor.
Fransa basınında çıkan haberlere göre ise Paris kulübünün Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Neymar için yıllık 40 milyon avroyu gözden çıkardı ve 190 milyon avroluk serbest kalma maddesini ödemek için hazır durumda bekliyor.
Neymar bu sözleşmeye imza atarsa PSG, yıldız oyuncu için toplamda 500 milyon euroluk bir ödeme yapmak zorunda kalacak.
Neymar bu sezon 29 maçta forma giydi, 21 gol atarken 19 da asist yaptı.

NASSER AL-KHELAIFI KİMDİR?
Katar'ın en büyük şirketi olan Katar Yatırım Otoritesi'nin (Qatar Investment Authority) başkanı olan Al-Khelaifi, beIN Media'nın CEO'su görevini de yürütüyor. Dünyanın en büyük sıvılaştırılmış doğal gaz ihracatçısı olan şirketin 60 milyar dolar civarında varlığı bulunuyor. Tüm dünyaya yayın yapan 36 TV kanalının sahibi olan Nasser Al-Khelaifi, eski bir profesyonel tenisçi. 2011 yılında Paris Saint Germain'in hisselerinin yüzde 70'ini satın alıp başkanlık koltuğuna oturan Al-Khealifi, Fransız kulübüne David Beckham, David Luiz, Zlatan Ibrahimovic gibi yıldızları kazandırdı. Katarlı işadamı birçok tenis organizasyonuna da sponsorluk yapıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler