Fernandes'le ipler kopuyor

Portekizli futbolcu için yönetimde farklı görüşler oluştu. Başkan Orman ise net konuştu: Biz başta çok istiyorduk ama koptu. İnşallah sezon sonuna kadar aldığı paranın karşılığını verir!

Yayınlanma: 08.03.2014 - 12:33
Abone Ol google-news

Siyah-Beyazlılar’da Manuel Fernandes’le iplerin kopma aşamasına geldiği bildirildi. Yönetimin, Portekizli oyuncu konusunda ikiye ayrıldığı öğrenildi. Bazı yöneticilerin, “Fernandes kafasından bu takımı silmiş. Taraftar da bunun farkında ve tepkili. Alacakları neyse verelim, gönderilim. Bu şekilde bize fayda sağlamaz” dediği, bir kısmının ise “Madem parasını vermek zorundayız, kaldığı sürede oynasın” görüşünü belirttiği ifade edildi. Büyük sıkıntı yaratan bu konuyla ilgili olarak son sözü Başkan Fikret Orman ve teknik direktör Slaven Bilic’in yapacağı toplantı sonrasında söylenmesi bekleniyor.

 Almeida’ya sıcak bakıyor

Ancak Orman’ın dün, “Almeida’nın kalmasını istiyorum. O da istiyor. Şartlar uyarsa, sözleşme yapmak istiyoruz. Fernandes’le ise aynı görüşlerde değiliz. Biz başta çok istiyorduk ama koptu. İnşallah aldığı paranın karşılığını sezon sonuna kadar verir. Çok sıcak değiliz” sözleri, tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılmasını güçlendiriyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler