Galatasaray'a bir kötü haber de sakatlardan

UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Galatasaray'a bir kötü haberde sakatlardan geldi. Akhisar maçında sakatlanan Bilal Kısa ile Sabri'nin yanı sakatlıları bulunan Chedjou ve Carole, Başakşehir maçında sahada olamayacak.

Yayınlanma: 03.03.2016 - 15:38
Abone Ol google-news

Bu sezon Mustafa Denizli'nin görevi bırakması ile 3. teknik direktör arayışlarına başlayan Galatasaray'da aksiliklerin ardı arkası kesilmiyor. Sarı Kırmızılıların son maçında aldıkları darbeler sonucu sakatlanan Chedjou, Carole, Sabri ve Bilal'den kötü haber geldi. Son haftalarda darbeye dayalı sakatlıklar yaşayan sarı kırmızılı takım, bu haftaki Medipol Başakşehir maçında 4 futbolcu kesin olarak görev alamayacak.

Geçen haftaki Gaziantepspor maçında aldıkları darbeler sonucu sakatlanan Aurelien Chedjoe ve Lionel Carole ile dünkü Akhisar Belediyespor karşılaşmasında aynı şekilde sakatlanan Bilal Kısa ve Sabri Sarıoğlu, bu hafta forma giyemeyecek. Akhisar Belediyespor maçının ikinci yarısında gözüne darbe alan Bilal Kısa'nın göz travması geçirdiği açıklandı.
Galatasaray Kulübü Sağlık Kurulu, dört futbolcuyu bir an önce iyileştirmek için yoğun bir tempo içine girerken Carole, Chedjou ve Bilal'in gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği maçına yetişmeleri bekleniyor. Ancak, bir sonraki hafta Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Çaykur Rizespor ve Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe maçları oynanacak olması nedeniyle bu oyuncuların Gençlerbirliği karşısında oynatılmamaları gündemde.
Sabri ise ancak 2 hafta sonraki Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için tedavi süreci başlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler