PFDK'den Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası!

Beşiktaş derbisinde çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK, Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası verdi.

Yayınlanma: 03.03.2016 - 17:56
Abone Ol google-news

PFDK, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Beşiktaş maçında yaplan çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle cezalandırılmasına karar verdi.
Yapılan açıklamada F.Bahçe'nin Migros ve Okul Açık adlı tribünlerine giriş yapan taraftarların e-biletlerine 1 maçlık bloke konuldu.

Maçın ardından Fenerbahçe tribünlerinin Süleyman Seba'ya yönelik küfürlü tezahüratları uzun süre gündemi meşgul etmişti.

PFDK'nin açıklaması şu şekilde:

"FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 29.02.2016 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİGROS, OKUL AÇIK tribünlerine giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.’nin, yayıncı kuruluşun müsabakadan önce soyunma odasından görüntü almasının sağlanmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle FENERBAHÇE A.Ş.’nin, toplam 115.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Karar verilmiştir"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler