Guardiola: Neuer önümüzdeki 10 yıl da Bayern'de

Önümüzdeki sezon Manchester City'nin başına geçecek olan Pep Guardiola'nın Neuer'i de yanında götüreceği haberlerini yalanladı. Katalan çalıştırıcı; "Neuer, önümüzdeki 5, 6, 7, 8, 9 yıl Bayern kalesinde olacak" dedi.

Yayınlanma: 04.03.2016 - 14:27
Abone Ol google-news

Sezon sonu Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin başına gececek olan Pepe Guardiola, Bayern Münih'deki öğrencisi Manuel Neuer'i de İngiltere'ye götüreceği yönündeki haberleri yalanladı.

İngiltere'de Mirror Gazetesi bugün Manchester City'nin yeni sezondaki menajeri Pep Guardiola'nın kaleci Joe Hart'ı göndereceğini ve yerine Bayern Münih'teki öğrencisi Manuel Neuer'i getireceğini yazdı. Haberde Neuer'e haftalık 300 bin Pound gibi astronomik bir ücret ödeneceği ifade edildi. Ancak yarınki Borussia Dortmund-Bayern Münih maçı öncesi bugün bir basın toplantısı düzenleyen Guardiola Neuer hakkındaki transfer iddialarını kesin bir dille yalanladı. İspanyol teknik adam, "Neuer, önümüzdeki 5, 6, 7, 8, 9 yıl Bayern Münih'in kalecisi olacak. Kariyerini de Münih'te sonlandıracağını umuyorum" diye konuştu. Alman basınına göre, Bayern yönetimi 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Neuer ile 2021'e kadar yeni sözleşme için görüşmelere başlamış durumda.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler