Volkan Şen: Fenerbahçeli Volkan olmak istiyorum

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Volkan Şen, idolünün Arda Turan ve Ronaldo olduğunu söyledi ve "Fenerbahçeli Volkan olarak anılmak en büyük istediğim, arzum. Bununla birlikte şampiyonluklar yaşamak en büyük hayalim" diye konuştu.

Yayınlanma: 04.03.2016 - 15:58
Abone Ol google-news

Fenerbahçe futbolcusu Volkan Şen, Fenerbahçe Gazetesi'nin 147. sayısına özel açıklamalar bulundu. Fenerbahçe’de oynamak kendisinin hayali olduğunu belirterek, "Bundan 4 sene önce transferim vardı ama gerçekleşmemişti, 4 yıldır bugünü bekliyordum. Nasip bu seneymiş. İyi ki buradayım, iyi ki Fenerbahçe’liyim" dedi.

"ŞAMPİYON OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe'nin her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu belirten Şen, "Bu sene evet belki istediğimiz sonuçları alamadık ama sonuçta daha önümüzde çok maç var ve bu sene bu kadroyla şampiyon olmayı çok istiyoruz" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ MAÇINDAN ÖNCE GOL ATMAYI ÇOK İSTİYORDUM"

"Beşiktaş maçında gol atacağını hissetmiş miydin?" sorusuna ise Şen, "Golü attığımda çok sevindim. Çok önemli ve anlamlı bir gol attım. Kimse maçtan önce gol atacağını bilemez. Öyle bir hissim de yoktu. Maçtan önce çok gol atmayı istiyordum. Bu nedenle böyle önemli bir maçta gol attığım için çok mutluyum. Gol attığım anı kelimelere dökemiyorum. Anlatılmaz yaşanır. Takım arkadaşlarımın bana koşuşu, deliler gibi sevinmek kısaca çok mutlu olmuştum" diye cevap verdi.

"DÜNYA YILDIZLARI İLE OYNAMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Sarı-lacivertli takımda yaşanan forma rekabetine değinen Şen, "Öncelikle çok değerli futbolcular var. Dünya yıldızlarıyla oynamak, onlarla olmak, çok önemli bizim için. Onlardan bir şeyler öğreniyoruz, bizden bir şey görüyorlar" dedi.

"UYGAR ÇOK DEĞERLİ BİR FUTBOLCU ADAYI"

"Genç oyuncuların ortaya koyduğu performansı sen nasıl değerlendiriyorsun?" sorusuna ise tecrübeli futbolcu, şöyle cevap verdi:

"Onlar bence çok şanslılar çünkü çok değerli futbolcu kadromuz var. Onlar da burada bizlerden, çok şey öğrenecektir. Uygar var bizde biliyorsunuz çok değerli bir futbolcu. Hem Fenerbahçe’miz için hem de ülkemiz için çok değerli bir futbolcu adayı. Biz onlara gördüklerimizi anlatmaya çalışıyoruz, sahada en iyisini yapmalarını söylüyoruz. Onlar hem Fenerbahçe için hem de Türkiye için gerçekten çok değerli isimler."

"İDOLÜM ARDA TURAN VE RONALDO"

"Senin oynadığın mevkide idolün kim?" sorusuna ise Şen, "Ben Arda Turan’ı çok seviyorum. Hem Milli Takım’dan arkadaşım hem de çok eski bir arkadaşım. Bu konuda Arda diyebilirim o yüzden. Yurt dışındaki isim için ise Cristiano Ronaldo diyebilirim" dedi.

"ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK EN BÜYÜK HAYALİM"

Fenerbahçe'de uzun yıllar hizmet etmek istediğini vurgulayan Şen, "Fenerbahçeli Volkan olarak anılmak en büyük istediğim, arzum. Bununla birlikte şampiyonluklar yaşamak en büyük hayalim" diye konuştu.
Kadiköy'de oynadığı ilk resmi maçı ile ilgili anısını anlatan sarı-lacivertli futbolcu, "Yaptığım ilk asist Fernandao'yaydı. Maça girdikten 30 saniye sonra topla buluştum ve asist yaptım. Tabi ki de çok güzel bir duygu benim için, ilk maçımda ilk asistimi yaparak güzel bir başlangıç yaptım" sözlerini sarf etti.

"TARAFTARLARIMIZ MUHTEŞEM"

Fenerbahçe'de olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Şen, "Öncelikle onlara buradan çok teşekkür ediyorum, bana geldiğim günden beri çok büyük destek oluyorlar. Saha içinde kendimi çok daha rahat hissettiriyorlar. Onun için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ben de bunun karşılığı olarak sahadaki futbolumla cevap vermek istiyorum. Ve sezon sonunda bu muhteşem taraftarla birlikte şampiyonluklar yaşamak istiyorum" diye konuştu. (goal)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler