Abdullah Avcı: Takımıma kızıyorum... 5-0 yapmalıydık!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçı sonrası 5-0 yapmaları gerektiğini ifade ederek mücadelenin hakemine yüklendi.

Yayınlanma: 06.03.2016 - 18:47
Abone Ol google-news

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından sarı-kırmızılı takımla oynadıkları iki maçla hakem hatalarına kurban gittiklerini ve 5 puan kaybettiklerini söyledi.
Avcı, "Oyun planımız, Galatasaray'ın stoperlerini rahat bırakıp orta sahada merkezde baskı yapmaktı. Doğru tepkiler verdik, ilk yarıda bunu iyi uyguladık. 2-0 çok önemliydi. Galatasaray'ı böyle yakalamışken, 3'ü bulsaydık 5 olurdu. İkinci yarıda tepkileri veremedik. 5-0'ı yapmadıkları için takımı eleştiriyorum. Bizim gibi takımlar kafasını nasıl yukarıya sokacaklar. Bugünkü hakemle ilgili değil genel konuşuyorum. 5 puan üstüne koysak bugün biz neredeydik? İngiltere'de Leicester nasıl lider? Hakemle 5 puan kaybettik. Böyle nasıl gelişeceğiz. Ben sadece iki Galatasaray maçından bahsediyorum. Ve hala Galatasaray'ın önündeyiz. Bizim için bardağın dolu tarafı Galatasaray'la berabere kalmak mı? Böyle gelişemeyiz. Yukarı takım çıkarmamız gerek" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler