Linnes'ten Beşiktaş açıklaması

Devre arasında Galatasaray'a transfer olan Linnes, Galatasaray'a gelme konusunda herhangi bir pişmanlığının olmadığını vurguladı.

Yayınlanma: 06.03.2016 - 20:39
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın Başakşehir ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Martin Linnes, maçın zor geçtiğini dile getirerek, "Kazanmak istiyorduk. İlk yarıda iyi mücadele ettik ama ne yazık ki soyunma odasına 2-0 geride gittik. Devre arasında iyi bir reaksiyon göstereceğimiz konusunda kendimize söz verdik. İkinci yarıda iyi mücadele eden, gösterdiği performansla galibiyeti hak eden bir Galatasaray vardı" diye konuştu.

Galatasaray'a gelerek kariyerinde önemli bir adım attığını belirten Norveçli futbolcu, "Bazı maçlarda oynuyorum ama bazı maçlarda da oynamıyorum. Demek ki bazı şeyleri daha iyi yapmam gerekiyor. Her gün çok iyi şekilde çalışıyorum. Bugün maçta iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Tabii ki bu yetmez, mutlaka daha iyiye gitmem gerekiyor. Daha iyi olduğum zaman ilk 11'in oyuncusu olacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"PİŞMAN DEĞİLİM"
Martin Linnes, Galatasaray'ın UEFA organizasyonlarından bir yıl men edilmesinin büyük bir dezavantaj olmayacağını anlatarak, "Bu konuyu çok fazla düşünmüyorum. Şu an tamamen takımın ve kendimin performansına odaklanıyorum. Galatasaray çok büyük bir camia. Bu bir senelik cezanın çok büyük bir dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. Tekrar Avrupa'da iyi işler yapmak için önümüzde çok uzun yıllar var" değerlendirmesinde bulundu.
Transfer döneminde adı Beşiktaş'la da anılan Linnes, Galatasaray'a gelme konusunda herhangi bir pişmanlığının olmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:
"Galatasaray'a gelmeyle ilgili hiçbir pişmanlık yaşamadım. Beşiktaş'a gitmemekle ilgili kafamda herhangi bir 'keşke' geçmedi. Çünkü ben kendime ve takımıma güveniyorum. Elimizde bulunan kadroya güveniyorum. Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadro olduğumuzu düşünüyorum. Bu bir dönemdir, şu anda ne yazık ki sonuçlar iyi değil. Ancak bu takım iyi sonuçlar alıp tekrar güzel günlere dönecektir."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler