Robben'den Fenerbahçe'ye açık kapı!

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna katmak istediği Arjen Robben, Sarı Lacivertliler'e transferi konusunda açık kapı bıraktı.

Yayınlanma: 10.03.2016 - 11:00
Abone Ol google-news

Sezona Robin van Persie, Luis Nani gibi bomba isimleri transfer ederek başlayan Fenerbahçe'de transfer döneminin bitmesine az bir süre kala Arjen Robben ile de görüşmüştü. Bayern Münih'te forma giyen Hollandalı yıldız, Alman kanalı Sky'da Sarı Lacivertliler'e transferi hakkında gelen soruya yanıt verdi. 

Robben, katıldığı bir programda sunucunun 'Fenerbahçe, reklamlarında senin adını kullandı. Türk basını da sürekli seni Fenerbahçe'ye yazdı. Gitmeyi düşünüyor musun?' şeklinde sorusuna kaçamak cevap verdi.

"HAYIR DERSEM ÜZÜLECEKLER..."
Robben, "Türkler çok ateşli insanlar. Burada çok Türk arkadaşım var. Onlar da bana soruyor. Türkiye'ye gidecek misin? diye. Şimdi 'hayır' dersem onlar üzülecek, 'evet' dersem Rummenige ile Höness bana kızar. Nereden aklınıza geldi böyle bir soruyu sormak" diyerek Fenerbahçe'ye açık kapı bıraktı.
Program sunucularına kaçamak cevap veren Arjen Robben'in bu cevapları Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Robben'i Sarı Lacivertli yöneticilerin takımda görmek istediği sezon başından beri biliniyor.
Bu sezon Bayern ile çıktığı 22 maçta 7 gol atan Hollandalı, 3 de asist yaptı. Bu sezon 2 kez sakatlanan ve yaklaşık 2 buçuk ay sahalardan uzak kalan Robben, sakatlığı nedeniyle 15 maça çıkamadı. (fanatik)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler