Trabzonspor Mersin karşısında çıkış arıyor!

Süper Lig'in 25. haftası Trabzonspor - Mersin İdmanyurdu maçıyla açılıyor. Oynadığı son 6 maçta 5 mağlubiyet olan bordo mavililer Akdeniz ekibini mağlup ederek çıkışa geçmeyi planlıyor.

Yayınlanma: 11.03.2016 - 14:50
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu karşı karşıya gelecek.

Hüseyin Avni Aker'de oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek.

Tarihinin en kötü dönemini geçiren bordo-mavililer, ligde 27 puanla 14. sırada bulunuyor. Kümede kalma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu ise 20 puanla 16. sırada.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 6 maçta 5 mağlubiyet, 1 galibiyet alan Karadeniz ekibinde Aykut Demir, Salih Dursun, Muhammet Demir ve Ramazan Övüç cezaları, Onur Recep Kıvrak, Güray Vural ve Mehmet Ekici de sakatlıkları sebebiyle maçta forma giyemeyecek.

TRABZONSPOR-MERSİN: 16. RANDEVU
Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları karşılaşmayla ligde 16. kez karşı karşıya gelecek.
Bugüne kadar iki takım arasında oynanan 15 karşılaşmada Trabzonspor'un 7, Mersin İdmanyurdu'nun 3 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, 5 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililerin 24 golüne, Mersin temsilcisi 11 golle yanıt verebildi.

TRABZON'DA TEK YENİLGİ
Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu karşısında sahasında 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. Bordo-mavliler, tek yenilgisini 2011-2012 sezonunda 3-2'lik sonuçla aldı.
Karadeniz ekibi, Mersin deplasmanında geçen sezon 5-1 galip gelerek bugüne kadar iki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti elde eden taraf oldu.
Ligin ilk yarısında Mersin'de oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 3-2'lik sonuçla kazanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler