Inter, Caner Erkin'i resmen açıkladı!

İtalya'nın köklü ekiplerinden Inter, Fenerbahçeli Caner Erkin'i kadrosuna katmak istediğini, ilk kez resmi olarak açıkladı.

Yayınlanma: 11.03.2016 - 15:39
Abone Ol google-news

Adı uzun süre İtalyan kulüpleriyle anılan Caner Erken hakkında resmi açıklama geldi.

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Caner hakkında sözlerine, kulübün sportif direktörü Piero Ausilio'dan yanıt geldi.
Deneyimli teknik adam Fenerbahçeli Caner Erkin ile ilgili olarak dün "Kendisini Türkiye'de çalıştığım dönemden yakından tanıyorum. İyi bir futbolcu. Ancak bu konuyla ilgili sorunuzu Ausilio'ya da sormanız gerekir. Tüm işleri o yürütüyor" demişti.

"BONSERVİSSİZ"

İtalyan ekibinin transfer işlerini yürüten Ausilio konuyla ilgili bir açıklama yaparak sarı-lacivertli oyuncuyla ilgilendiklerini doğruladı. Mancini'nin 4-5 oyuncu istediğini belirten Inter Sportif Direktörü, "Bonservisi elinde olan oyunculara öncelik veriyoruz ve Caner Erkin bonservissiz transfer edebileceğimiz, ilgilendiğimiz isimler içerisinde yer alıyor. Yapacağımız transferlerle ilgili hocamızla görüştük ve fikir alışverişinde bulunduk. Mayıs ayının ortasına doğru harekete geçmeyi düşünüyoruz" dedi.

TELLES GÖZDEN ÇIKARILDI

Ausilio'nun yaptığı bu açıklama, Roberto Mancini'nin transfer edilmesini istediği isimler listesini yönetime çoktan verdiği şeklinde yorumlandı. Zaten Mancini de dünkü açıklamasında Caner Erkin'i yalanlamamıştı. Inter'in Caner'i kadrosuna katmak istemesi aynı zamanda Alex Telles'in gözden çıkarıldığı şeklinde değerlendirildi. Satın alma opsiyonuyla Galatasaray'ın İtalyan ekibine kiraladığı oyuncu da meslektaşı gibi sol bek olarak görev yapıyor.

Piero Ausilio ayrıca teknik adamın durumuna ilişkin açıklama da yaptı ve Roberto Mancini'nin göreve gelecek sezon da devam edeceğinin sinyalini verdi: "Roberto kalmak istiyor. Biz de kendisiyle devam etmek istiyoruz. Takımda herhangi bir Mancini diktatörlüğü yok. Biz birlikte çalışıyor ve kararları birlikte alıyoruz. Alınan sonuçlardan yöneticisinden, teknik adamını, futbolcusuna kadar herkes sorumludur". (Milliyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler