Terim, 'Dünya Şampiyonu'ndan fazla kazanıyor!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yıllık kazancı açıklandı ve Terim'in son Dünya Şampiyonu Almanya'nın Teknik Direktörü Joachim Löw'den ve Avrupa Şampiyonu İspanya Teknik Direktörü Vicente del Bosque'den daha fazla para kazandığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 24.03.2016 - 09:37
Abone Ol google-news

Bu yaz Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yer alan ülkelerin teknik direktörlerinin kazandıkları paralar belli oldu. 

Fatih Terim'in listedeki yeri ve kazandığı para dikkatlerden kaçmadı. Deneyimli teknik adam, yıllık 3.5 milyon Euro kazanırken aylık kazancı ortalama 291 bin Euro’ya tekabül ediyor.

TERİM, SON AVRUPA ŞAMPİYONU'NDAN DA FAZLA KAZANIYOR!

Finance Football'un açıkladığı listenin zirvesinde 5 milyon Euro ile İngiltere Teknik Direktörü Roy Hodgson yer aldı. EURO 2016 sonrası Chelsea'nin başına geçecek olan İtalya Teknik Direktörü Antonio Conte 4.6 milyon Euro ile Hodgson'un takip etti.

Listenin en dikkat çekici ismi ise Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim oldu. Terim, yıllık 3.5 Milyon Euro ile Avrupa'nın en çok kazanan teknik direktörler listesinde üçüncü sırada yer aldı.

Son Dünya Şampiyonu Joachim Löw 3 milyon 200 bin Euro ile dördücü olduğu listede son Avrupa Şampiyonu ve EURO 2016 D Grubu'ndaki rakibimiz İspanya'nın Teknik Direktörü Vicente del Bosque 3 milyon Euro ile beşinci sırada kaldı.

Millilerin Avrupa Şampiyonası'nda D Grubu'nda karşılaşacağı Hırvatistan Teknik Direktörü Ante Cacic yıllık 250 bin Euro kazancla 16. sırada yer aldı. Diğer rakibimiz Çek Cumhuriyeti Teknik Direktörü ise yıllık 220 bin Euro ile 17. sırada yer aldı.
Listede Terim'den sonra en dikkat çeken ise Rusya Teknik Direktörü Leonid Slutsky oldu. Milli takımdan para almayan Slutsky ayrıca Rusya'nın en en güçlü ekiplerinden CSKA Moskova'yı çalıştırıyor.

Finance Football'un açıkladığı liste şu şekilde:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler