BJK Başkanı Orman: Saray'ın takımıyız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Bizi halk takımı diye tanıtıyorlar. Yok öyle bir şey! Türkiye’nin en klas takımı, Saray takımı Beşiktaş’tır” dedi.

Yayınlanma: 25.03.2016 - 20:14
Abone Ol google-news

* Biz bu kadar çalışırken bu konuşanların çoğunun ne bileti var ne kombinesi var twitter’da sallayanlar oluyor. Passolig olunca maça gelenlerin listesi görünüyor. En çok konuşan hiç maça gitmemiş.

* Mario bizi seviyor biz de Mario’yu çok seviyoruz. Fakat şöyle bir şey var. Mario buraya gelirken terörden çok korkmuştu. Fakat terör bugün Avrupa’nın her yerinde var. Eğer Mario kalmak istiyorsa kontratına göre kalır. Beşiktaş için ölüm mü bu yani? Türk milli takımının santraforu kim? Cenk Tosun.

Statta düğün salonu

* Müzemiz interaktif olacak. Çocuklar artık forma falan görmek istemiyor. Hologramların olacağı bir şey olacak. Statta düğün salonu olacak. Benden çok nikah şahitliği isteniyor. Gelsinler Arena’da düğünlerini yapsınlar.

‘Beşiktaşlılar zorladı’

* Beni en çok yapamazsın edemezsin diyen Beşiktaşlılar zorladı. 4 senedir biz 7/18 çalışıyoruz. Ezeli rakiplerimiz stadyumu isterse sporcu yanım kabul et diyor, kalbim etme diyor. Ruhum şu an buna izin vermez. Çünkü o dönem bize yardım edilmedi. Şahıslara kırgınım camialara değil.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Siyah - Beyazlıların ‘halkın takımı’ olmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi ve “Bizi halk takımı diye tanıtıyorlar. Yok öyle bir şey! Türkiye’nin en klas takımı, Saray takımı Beşiktaş’tır” dedi. Bir televizyon programına katılan Orman, Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çeken açıklamalarda bulundu. Siyah - Beyazlıların artık ezilmiş durumda olmadığını ifade eden Fikret Orman’a özellikle sosyal medyadan ağır eleştiriler geldi. Beşiktaş’ın şampiyon olması için Siyah - Beyazlı taraftarlardan dua etmesini isteyen Orman’ın çaprıcı açıklamaları:

* Artık Beşiktaşlılar sokaklarda dik yürüyorlar. Formalarıyla yürüyorlar. öyle Ezilmiş durumda değiliz biz. Biz bugülere zorluklarla geldik. Bizimle birlikte cefa çeken taraftarlar var. 30 maça gelen taraftara bilet alma önceliği var. Sona kalan dona kalır. 30 bin kombine satıldı. 12 bin bilet kaldı. Biz de burada olmak istiyoruz diye kapılar kırılıyor. Namuslu ve düzgün iş yapıyoruz. İyi taraftarlar değerini biliyor.

‘Cezasını ödeyecek’

Size şerefimle söylüyorum, Gökhan Töre’nin gönderilmesiyle ilgili bir karar yoktur. Ancak Töre’nin Ertuğrul Karanlık ile birlikte verdiği pozdan hoşlanmadım. Bunun bir cezası varsa herkes cezasını ödeyecek. Burası Langaspor değil.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler