Yanal'dan Kayseri Erciyesspor'a sitem

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada saha içerisinde yaşanan sertliklerden yakındı.

Yayınlanma: 16.03.2014 - 22:23
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "İkinci yarı çok farklı bir maç oldu bizim için. Bu devrede her şey lehimize döndü. Farklı bir skor elde edebilirdik" dedi.

Sow'un kaçırdığı gollerin ardından gözyaşlarına hakim olamaması hakkındaki soruyaysa Yanal, "Moussa'nın performansı olağanüstüydü sadece son vuruşları yapamadı. Onun ne kadar çok kazanmak istediğini bir kez daha gördük. Kendini tutamadı, biraz da duygusallaştı. İkinci yarı gol kaçırma rekoruyla kırıldı. Sow her oyuncu gibi gol kaçıracak. Bu duygusal bir an onun için. Diğer maçlarda atabileceği çok gol olacağını söyledik" yanıtını verdi.

Saha içerisinde yaşanan sertliklerden yakınan tecrübeli çalıştırıcı, Erciyesspor'a sitem ederek, "Futbolun önemli figürleri var. Çok önemli oyunculara sahibiz. Biri Emre, biri Kuyt, biri Sow. Söylemek zor ama tüm kasıtlı, yaralamaya yönelik hareketlerde kaçınmak gerekiyor. Emre'ye yapılan fauldeki hareket çok gereksizdi. Belirli oyuncular var. Basının manşetlerden indirmediği 'Bunu Emre yaptı', 'Bunu Kuyt yaptı' diye haberleri oluyor. (Gençlerbirliği maçında) Gosso'nun Kuyt'a yaptığı hareket var. Bu acımasızlıkları Türk futbolundan çıkarmak lazım. Belirli insanların hareketlerini öne çıkarmamak lazım. Bu insanlara daha saygılı davranmak zorundayız" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler