Galatasaray'dan Terim'e lik cevap!

Sarı kırmızılı kulübün Basın Sözcüsü, “Fatih hocanın açıklamalarıyla ilgili bir yorum yapmayacağız. Gündemimiz bu değil. Biz önümüze bakıyoruz” dedi.

Yayınlanma: 01.11.2013 - 09:11
Abone Ol google-news

GALATASARAY Spor Kulübü adına Fatih Terim’in sert açıklamalarına Basın Sözcüsü Şükrü Ergün yanıt verdi... 

Ergün, Terim’in sözleri için, “Biz bu konuda bir yorum yapmıyoruz. Gündemimizde değil. Fatih Terim, Galatasaray tarihinin bir parçasıdır. Öyle olmaya da devam edecektir. Kendisine kariyerinde ve bu önemli milli takım görevinde Galatasaray yönetimi olarak başarılar diliyoruz. Ve onun başarılarının da bizi gururlandıracağını biliyoruz. Biz Galatasaray kulübü olarak önümüze bakıyoruz” açıklamasında bulundu.

SAYGI DUYMAK LAZIM

TERİM’in, “Yazıklar olsun. Hakkımı helal etmiyorum. Bu yaşadıklarımı Metin Oktay veya Ali Sami Yen’de yaşasa isyan ederdi” sözleriyle ilgili de Şükrü Ergün, şöyle konuştu:

“Bu Fatih Terim’in kişisel görüşleridir. Saygı duymak lazım. Bu konuda gündemi çok fazla meşgul ettik. Türk spor kamuoyunun daha önemli gündem maddeleri var. Artık bu konuyu konuşmak tartışmak, ne Türk futboluna, ne Fatih hocaya, ne de Galatasaray’a bir şey katmaz. Artık bu konunun gündemden düşmesi lazım.”

 

Terim: Hakkımı helal etmiyorum!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler