Fenerbahçe, Caner Erkin'in alternatifini buldu!

İtalyanlar’ın, Caner Erkin’in, Iİnter’le anlaştığını yazması sonrasında sol beke takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, milli oyuncunun anternatifi olarak Watford’un Yunan sol beki Holebas’ı listesine aldı.

Yayınlanma: 01.05.2016 - 11:21
Abone Ol google-news

Caner Erkin'in sezon sonunda takımdan ayrılması beklenirken, boş durmayan Fenerbahçe sol bek için Premier Lig'e yöneldi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in gelecek sezondan itibaren Inter forması giymesi bekleniyor.

Fanatik'in haberine göre, Caner'in gidişi sonrasında sol bekte sadece Hasan Ali Kaldırım'la yola devam etmek istemeyen Fenerbahçe, gözünü Watford forması giyen Holebas'a dikmiş durumda.

Sezon başında Roma'dan Watford'a giden Almanya doğumlu Yunan oyuncunun ismi, Olympiacos forması giydiği dönemde Beşiktaş'la da anılmıştı.

Bu sezon Premier Lig'de sadece 11 maçta görev alan Holebas'ın daha fazla süre bulmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilmek adına Fenerbahçe'ye sıcak bakması bekleniyor. 31 yaşındaki oyuncunun bonservis bedeli ise yaklaşık 2 milyon avro civarında olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler