Futbol dünyasını sarsan iddia: Ronaldo Euro 2016'yı kaçırabilir!

Portekiz Milli Takımı eski doktoru Nuno Campos, Cristiano Ronaldo'nun en az üç hafta boyunca dinlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Yayınlanma: 01.05.2016 - 14:06
Abone Ol google-news

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun sakatlığına yönelik endişe büyüyor.

Portekiz Milli Takımı eski doktoru Nuno Campos, Cristiano Ronaldo'nun en az üç hafta boyunca dinlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Villarreal maçının son anlarında baldırından sakatlandıktan sonra Manchester City ve Real Sociedad maçlarını kaçıran Portekizli oyuncunun City ile oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşına yetiştirilmesi için büyük çaba sarf ediliyor. Fakat Campos, oyuncunun sahalara dönüşünün aceleye getirilmemesi gerektiğinin altını çiziyor.

Portekiz'in ünlü gazetelerinden Record'a konuşan Campos, "Eğer teşhis edildiği gibi bir mikro yırtık söz konusuysa bu sakatlığın iyileşme süresi 18 ila 21 gün arasında değişir. Yırtık kasın iyileşmesi için 12-14 güne ihtiyaç vardır, sonrasında kendine gelmesi için de 5-7 güne. Eğer tam olarak iyileşmeden sahaya çıkarsa sakatlık nükseder ve Euro 2016'da oynaması riske girer." sözlerini kullandı.

Manchester City ile Real Madrid arasındaki ilk maç 0-0 tamamlanmıştı. Rövanş 4 Mayıs Çarşamba akşamı Santiago Bernabeu'da oynanacak. (goal)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler