Galatasaray'dan sakatlık raporu!

Türkiye Kupası'nda çarşamba akşamı Çaykur Rizespor'u konuk edecek Galatasaray'da Wesley Sneijder zorlu mücadelede forma giyebileceği bildirilirken, Bilal Kısa ve Chedjou'nun hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisine yetişmesi bekleniyor.

Yayınlanma: 02.05.2016 - 16:16
Abone Ol google-news

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Jan Olde Riekerink, Çaykur Rizespor karşısında ilk maçta elde edilen avantajlı skoru düşünmemeleri gerektiğini anlattı.
Tecrübeli çalıştırıcı, henüz takımla çalışmalara başlamayan Sneijder ile ilgili ise; son kararını vermedi. Takımdan ayrı dayanıklılığa ve kondisyona dayalı özel bir antrenman gerçekleştiren yıldız futbolcunun durumu ile yakından ilgilenen Riekerink, tercihini sağlık ekibi ile görüştükten sonra yapacak.
Tedavisi süren Aurelien Chedjou, Çaykur Rizespor maçında da forma giyemeyecek. Kendisine hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdüren Kamerunlu oyuncu, Beşiktaş derbisine yetişmek için temposunu artıracak.
Bilal kısa da özel program dahilinde takımdan ayrı kuvvete dayalı çalışma yaptı. Tecrübeli futbolcunun Çaykur Rizespor mücadelesinde forma giymesi beklenmiyor. Bilal, pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak derbiye hazırlanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler