Aydınlar: Aziz Yıldırım’a iyilik yapıyorum

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Mehmet Ali Aydınlar, "Aziz Yıldırım’a iyilik yapıyorum. Kenara çekilip artık ailesine zaman ayırması gerekiyor" dedi.

Yayınlanma: 01.11.2013 - 09:43
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkan Adayı Mehmet Ali Aydınlar, zorlu yarış öncesi iddialı olduğunu bir kez daha dile getirdi. Seçim ofisinde üyelerle buluşan ve çarpıcı açıklamalar yapan Aydınlar, “Biz aslında Aziz Yıldırım’a iyilik yapıyoruz. Artık kenara çekilip biraz ailesine zaman ayırması gerekiyor. Bu sağlığı için de iyi olacak” dedi. Başkan seçilmesi halinde kulüp çalışanlarının işten çıkarılacağı yönündeki haberlerle ilgili de Aydınlar, “Böyle bir şey söz konusu değil. Herkesi işten çıkarırsak kiminle çalışacağız” diye konuştu ve şunları söyledi...

- Mehmet Ali Aydınlar kimseyi kovmaz. Bu söylemler bilerek çıkarılıyor. Günde 4 saat uyuyorum. Ona da uyumak denirse. Seçim sonucunda büyük fark olmaz. Yüzde 20 veya 30 fazla oy alacağız.

"BANA TEPKİ OLMAZ"


- Sayın Ali Koç da konuşacak. Kendisinin çıkıp da beni karalayacak bir konuşma yapacağını sanmıyorum. Sayın Koç’un da mutlaka desteğini ileteceği kişiler olacaktır. Bu da çok normal.

- İki gün boyunca salonda olacağım. Bana karşı bir tepki olacağını sanmıyorum. Şayet tepki olursa bu bana tepki olarak yansımaz. Kime yansıyacağı da belli.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler