Alanyaspor'dan Karabükspor'a şok suçlama: Hangi bakanları arattığını biliyoruz

PTT 1. Lig'de Süper Lig'e direk yükselme için Alanyaspor ile Karabükspor arasındaki devam eden mücadele saha dışına taştı.

Yayınlanma: 10.05.2016 - 17:20
Abone Ol google-news
<video:531160>

PTT 1. Lig'den Süper Lig'e direk yükselme mücadelesi veren Alanyaspor ile Kardemir Karabükspor arasındaki tartışma büyüyor.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Kanal V'de yayınlanan programa telefonla katıla Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut'a ağır suçlamalarda bulundu.

Tankut'un yaşına uygun sözler kullanmadığını söyleyen Çavuşoğlu, "Kendisini aradım, telefonuma bakmadı, bakmaya da yüzü yok zaten. Yaptığı açıklamaları çok talihsizce buluyorum. Adanaspor maçında kazandıkları penaltının, penaltı olmadığını tüm Türkiye söyledi. Başkan, Alanyaspor – Kardemir Karabükspor maçında bizim verilmeyen penaltımızı ve aynı pozisyonda oyuncumuzun ikinci sarı karttan atıldığını da söylesin. Bu pozisyon, devre arası hakem seminerinde hakem hatası olarak tüm futbol camiası önünde işlendi. Feridun Başkan, yürekliyse orada yapılan hakem hatasını da söylesin. 'Alanya'da hakem bize puanı hediye etti' desin" dedi.

"HANGİ BAKANLARA KİMLERİ ARATTIĞINI BİLİYORUZ"

35 yıldır futbolun içerisinde olduğunu ve Türkiye'de hem futbolculuk hem de antrenörlük yapmış tek kulüp başkanının kendisinin olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"O'nun yaşına hürmet ediyoruz ama çok talihsizce konuşuyor. Kendinin maçlar için hangi bakanlara, kimleri arattığını hepsini biz biliyoruz. Yaşına başına uygun hareket etmesi lazım. Benim muhatabım da değil. Bunlar böyle konuşuyorlar, ancak car car konuşurlar."

ALANYASPOR 1 PUAN ÖNDE

PTT 1. Lig'in son haftasına girilirken Alanyaspor, Karabükspor'un 1 puan önüünde ikinci sırada yer alıyor. Bu hafta Karabük, Göztepe'ye Alanyaspor da Giresunspor'a konuk olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler