Sow "Seriyi sürdürmek istiyoruz"

Ligdeki Bursaspor maçı öncesinde oyuncuların ve teknik heyetin bir araya geldiği yemekte konuşan Moussa Sow, birkaç maçtır seri yakaladıklarını ve bu seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi. Senegalli golcü, Galatasaray ile karşılaşacakları derbi maçıyla da alakalı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 01.11.2013 - 11:49
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Futbol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti yemekte bir araya geldi.
      
Takımın, maçlardan önce alışkanlık haline getirdiği bir arada yemek organizasyonu bu kez Kuruçeşme'deki Park Fora Balık Restaurant'ının ev sahipliğinde yapıldı.
      
Neşeli bir atmosferde yenilen yemeğin ardından sarı-lacivertli takımın golcüsü Moussa Sow, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
      
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nin dışındaki bu buluşmaların takım olmak adına çok önemli olduğunu vurgulayan Senegalli futbolcu, "Birbirimizi görmek, buluşmak açısından çok güzel bir yerdeyiz. Güzel bir atmosfer var burada. Deniz kıyısında güzel bir manzaradayız. Atatürk'ün yatının önündeyiz. Fenerbahçeli oyuncular için güzel bir duygu. Buraya gelerek güzel bir hava yakaladık. Birlikte yemek yemeyi alışkanlık haline getirdik. Bu, takımımız için çok önemli. Takım olabilmek için çok önemli" diye konuştu.
      
Ligde deplasmanda Bursaspor ile yapacakları maçta kazanma ve kaybetmeme serisini sürdürmek istediklerini ifade eden Sow, "Birkaç maçtır seri yakaladık. O seriye devam etmek isteyeceğiz. Kaybetmeme serimize devam edeceğiz. Önümüzde birçok maç var ama önümüzdeki ilk adım Bursaspor karşılaşması. Önemli bir maç fakat kişisel olarak belirtmek gerekirse, sezonu iyi bir yerde bitirmek için her maç çok önemli" şeklinde ifadeler kullandı.
      
Performansıyla ilgili bir soru üzerine, üzerine daha da koyarak devam etmek istediğini anlatan Sow, "Allaha şükür takıma katıldığımdan bu yana iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Gösterdiğim performans takım arkadaşlarım sayesinde, kulübüm sayesinde, bana yardımcı olan herkesin sayesinde. Bugüne kadar gösterdiğim performansı bundan sonra da devam ettirmek istiyorum" şeklinde konuştu.
      
SOW: İLK ADIM BURSA MAÇI
Herkesin şimdiden gelecek haftaki Galatasaray derbisini konuştuğunu, ancak takım için en önemli maçın şu anda Bursaspor mücadelesi olduğunu belirten Sow, Galatasaray maçıyla ilgili, "Şu anda herkes belki derbiyi düşünmeye başladı ama bizim için o maç iki hafta sonra. Önümüzde başka bir adım var ve biz o adımı atlamayacağız. İlk adım Bursaspor maçı. Kendimizi Bursaspor maçına hazırlıyoruz" dedi.
      
Dünkü antrenmanda Galatasaraylı futbolcu Chedjou'nun attığı golden sonraki sevincine benzer bir sevinç gösterisinde bulunduğunun hatırlatılması üzerine Sow, "Lille'de Chedjou ile beraber oynuyordum ama onun sevinç gösterisini taklit etmem gibi bir durum söz konusu değil. Gol attıktan sonra yaptığı bu hareketi beğenmiştim, hoşuma gitmişti. O benim bir arkadaşım, beraber oynamıştık" şeklinde konuştu.
      
Attığı gollerden sonra farklı sevinçler düşünüp düşünmediği sorusuna da sarı-lacivertli futbolcu, "Gol olduktan sonra işin doğal gelişimi içinde bazen başka şeyler yapıyorum ama buna özellikle buna konsantrasyon sağlamıyorum" cevabını verdi.
      
Takımda Emenike'nin de goller atmaya başlamasının hatırlatılması üzerine Sow, "Son iki maçta 3 gol attı. Sezon sonuna kadar bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu. Çok kaliteli, çok iyi bir futbolcu" değerlendirmesini yaptı.
      
Futbolcular, yemeğin ardından restoranın önünde demirlemiş durumda bulunan Atatürk'ün Savarona yatının önünde basın mensuplarına görüntü verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler