Yarsuvat: “Bu yönetimde Galatasaray’ı yönetecek kapasite yok”

Galatasaray’ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, mevcut yönetimi ağır dille eleştirerek, "Galatasaray’da yönetim kurulu, Galatasaray’ı yönetecek kalitede değil maalesef” dedi.

Yayınlanma: 13.05.2016 - 16:27
Abone Ol google-news

Galatasaray’ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, mevcut yönetimle ilgili ağır eleştirilerde bulundu ve Sarı - Kırmızılıların Fatih Terim ile çalışmasını istediğini söyledi.

Radyospor’a açıklamalarda bulunan Duygun Yarsuvat, sert sözler kullandı.

İşte Yarsuvat’ın açıklamaları;

“Galatasaray’ın yerli teknik direktöre ihtiyacı var”

“Hamza Hamzaoğlu’nun gönderildiği an, Galatasaray yönetiminin başarısızlığının başladığı andır. Niye gönderildi anlamadım. Sezon başında Hamza hoca futbolculara aşırı yükleme falan yapmış dediler.
Galatasaray yönetiminde sporla alakalı olan yok ki. Futbolculara yükleme yapılıp yapılmadığını nasıl anlayacaklar? Hamza Hamzaoğlu hiç tanımadığı Bursaspor’a gitti. Şu an Galatasaray’ın üstündeler. (Galatasaray 7. Bursaspor 12. sırada.)

Yanlışlar üstüne yanlış. Galatasaray’ın yerli bir teknik direktöre ihtiyacı var. Benim gönlüm Fatih Terim’i ister. Belki ağır olacak ama samimi düşüncem şu ki, Galatasaray’da yönetim kurulu, Galatasaray’ı yönetecek kalitede değil maalesef.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler