Başkandan üyeye yumruk!

Beşiktaş'ın mali kongresinde üye aidatları yüzünden çıkan kavganın ardından ortam bir daha gerildi, başkan Fikret Orman, kendisine küfür eden İsmail Tugay Güzel adlı bir konuşmacıya yumruk attı.

Yayınlanma: 15.05.2016 - 08:46
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü hareketli, gereksiz yere kavga - dövüşlü günler yaşıyor. Hatta gerginlik o kadar tavan yaptı ki tek aday Fikret Orman, kongrede konuşmacıyı yumrukladı. Oysa Mali Kurul iyi başlamıştı. Fikret Orman, kürsüden seslendiği üyelere yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı. Orman, “Düzlüğe çıkmak üzereyiz. Yakın bir zamanda rakiplerimizi geçebiliriz” dedi. Başkan Orman ve yönetim kurulu, daha sonra kulübe ilk kez üye olmak isteyenlerden alınan giriş aidatının 1.200 TL’den 5 bin TL’ye yükseltilmesi önergesini genel kurul üyelerinin oyuna sunmak istedi. Ancak zam yapılmasını istemeyenlerle karşıt görüşteki gruplar arasında kavga çıktı. Sözlü atışmayla başlayan gerginlik, daha sonra tekme ve yumruklu kavgaya dönüştü. Önerge oylamaya sunuldu. Divan Başkanı Atıf Keçeci; 567 kabul, 251 ret oyu kullanıldığını açıklayarak önergenin kabul edildiğini duyurdu.

"YALANCI DEDİ YUMRUĞU YEDİ

Kongrede aidat yüzünden çıkan kavganın ardından ortam bir daha gerildi. Başkan Orman, kendisine küfür ettiğini söylediği İsmail Tugay Güzel adlı bir konuşmacıya yumruk attı. Kürsüdeki sert konuşmasının ardından başkan Orman ve ekibinin olduğu bölümden geçen Güzel, “Yeni Beşiktaş’a hoş geldin başkan” ifadesini kullandı. Bunun üzerine çıkan arbedede Fikret Orman ve çevresindekilerin konuşmacıya yumruk attığı görüldü. Orman’ın yanındaki ekip, “Başkana küfür edince sinirlerimize engel olamadık” şeklinde açıklama yaptı. Güzel ve arkadaşları küfür olayını yalanlarken, görgü tanıkları hakaret edildiğini doğruladı. Yönetim, üyelik ihracı işlemini başlattı.

ORMAN'A RAKİP YOK

Bugün başkanlık seçimi var. Fikret Orman’ın karşısında aday yok. Rüzgar Sağnak aday olmuş ancak evraklarındaki eksikler nedeniyle adaylığı kabul edilmemişti. Seçim formalite amacı taşıyor. Orman ve yeni arkadaşları 3 yıl süreyle kulübe hizmet verecek.

BORÇ 1 MİLYAR 328 MİLYON TL

Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, kulübün borcunun 1 milyar 328 milyon 101 bin 108 TL olduğunu açıkladı. Tuncel, Beşiktaş Kulübü ve bağlı ortaklarının alacaklarının toplamının ise 167 milyon 583 bin 47 TL olduğunu ifade etti. Bu arada Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek numune alan TFF Doping Kurulu, müsabaka dışı doping kontrolü nedeniyle görevden alındı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler