Oumar Niasse gözaltına alındı!

Bir dönem Akhisar Bekediyespor forması giyen Oumar Niasse’nin İngiltere'de gözaltına alındığı öğrenildi.

Yayınlanma: 15.05.2016 - 12:07
Abone Ol google-news

 

Ara transfer döneminde Lokomotiv Moskova’dan İngiltere Premier Lig ekiplerinedn Everton’a transfer olan eski Akhisar Belediyesporlu Oumar Niasse, bir kişiye saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre; geçtiğimiz Cuma günü bir ihbar üzerine olay yerine giden polisler, Oumar Niasse’yi saldırı şüphesiyle gözaltına aldı. Daha sonra sorguya alınan Oumar Niasse, 27 Mayıs 2016’ya kadar geçerli olması gerekçesiyle kefaletle serbest bırakıldı.

Oumar Niasse’nin davası hakkındaki soruşturmanın 27 Mayıs’a kadar süreceği belirtilirken Everton tarafından yapılan açıklamada, “Everton kulübü olarak açıkça herhangi bir saldırı ya da taciz olayını kınıyoruz. Bu durumda, davanın gerçeğe ışık tutmak adına devam ettiğini belirtmek isteriz.” ifadeleri kullanıldı.

Devre arası transfer döneminde 17 milyon euro transfer bedeliyle Lokomotiv Moskova’dan Everton’a transfer olan Senegalli golcü Oumar Niasse, İngiliz ekibinde beklentileri henüz karşılayamadı. Everton formasıyla sadece 7 maça çıkabilen 26 yaşındaki oyuncu, henüz rakip takım ağlarını sarsmayı başaramadı. (sporcope)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler