El - Classico'da 7 gol

La Liga'nın 29.haftasında Real Madrid ile Barcelona ile arasında oynanan karşılaşma nefesleri kesti.

Yayınlanma: 23.03.2014 - 23:53
Abone Ol google-news

Gol düellosu halinde geçen mücadeleyi Barcelona, 4-3 kazandı. Real Madrid, 7.dakikada Andreas İniesta ile 1-0 öne geçen Katalan ekibine Benzema'nın 20 ve 24.dakikalardaki ard  arda golleriyle yanıt verse de ilk yarının son dakikasında Messi'nin golüne engel olamadı ve soyunma odasına 2-2'lik eşitlikle gidildi.

Real Madrid, 2.yarıya baskılı başlayan taraf oldu.Ev sahibi ekip, 2.yarının 53.dakikasında tartışmalı bir penaltı kararı ile 3-2 öne geçti. Bu golün ardından maçta dengeyi yakalayan Barcelona, Messi'nin harika pasında hareketlenen Neymar'ın Sergio Ramos tarafından düşürülmesi ile penaltı kazandı.

Topun başına gelen Messi maça tekrardan eşitliği getiren golü attı. 10 kişi kaldıktan sonra oyunu daha çok yarı sahasında kabul eden Real Madrid, kalesinde baskıyı hissetmeye başladı. 84.dakikada İniesta'nın yerde kalması ile hakem Maenko bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Messi, skoru tayin eden golü attı.

Bu galibiyetle Barcelona puanını 69'a çıkardı ve Real Madrid'in 1 puan gerisinde 3.sırada yer aldı. Real Madrid ise bu mağlubiyetle 70 puanda kaldı. Real Madrid mücadeleden mağlup ayrılsa da averajla liderliğini sürdürdü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler