Şenol Güneş: "Bu işte Aziz Yıldırım'ın parmağı vardır"

Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir mücadeleye giren ve şampiyonluk ipini göğüsleyen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in 'Aziz Yıldırım takıntısı' olduğu iddia edildi

Yayınlanma: 24.05.2016 - 12:05
Abone Ol google-news

HaberTürk Spor yazarı Meriç Müldür, Beşiktaş'ın şampiyonluk sürecinde yaşanan gizli kalmış olayları kaleme alığı yazısında Şenol Güneş'in Aziz Yıldırım'a bir 'takıntısı' olduğunu öne sürdü.

Müldür'ün kaleme aldığı yazının bir bölümü:

"Ligin 19 haftası. Beşiktaş lider. Trabzon ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Bir maçı eksik ve Fenerbahçe’nin soluğunu ensesinde hissediyor. Ligin ilk devresindeki maçı Trabzon 2-1 kazanmış, Beşiktaş ikinci maç için Trabzon’a gidiyor. Bordo-Mavililer bu sezon bekleneni veremese de şampiyonluk virajında tehlikeli bir dönemeç Trabzon deplasmanı. Ama hava şartları, kar kış kıyamet. Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak olumsuz hava şartları nedeniyle Trabzon Havalimanı’na inmekte zorlanıyor. Uçak havada tur atarken Şenol Hoca’dan, yöneticiler de dahil herkesi şaşırtan bir tepki geliyor: “Bunu Aziz Yıldırım yaptırıyor!.” Takım Trabzon’a ulaşmasına ulaşıyor da haliyle maç erteleniyor."

YİNE HERKES HAYRET İÇİNDE

"Bir başka seyahat.. Takım bu kez İstanbul’a dönüşte Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapıyor. Ancak uçak her zamanki gibi körüğe yanaşmıyor da havalimanındaki yoğunluk nedeniyle açığa park ediyor. Şenol Güneş’in ağzından çıkan sözler yine herkesi hayretler içinde bırakıyor: “Bu havaalanının işletmecisi Fenerbahçe’nin eski yöneticisi. Bu işte Aziz Yıldırım’ın parmağı vardır!” Hocanın bu çıkışlarını ciddiye mi alsak, Karadenizliler’in esprili kişiliğine mi yorsak bilemedim. Beşiktaşlı yöneticiler, ciddiye aldığına göre demek ki Şenol Hoca’da da ciddi ciddi Aziz Yıldırım takıntısı var."

Meriç Müldür'ün yazısının tamamı için tıklayınız


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler