UEFA'dan Pereira, Alper Potuk ve Volkan Şen'e ağır ceza!

Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen, Braga karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 31 Aralık 2016'ya kadar oynanacak olan UEFA karşılaşmalarından men edildi. Öte yandan aynı maçta kırmızı kart gören bir başka Fenerbahçeli Alper Potuk'a 3, Teknik Direktör Vitor Pereira'ya ise 1 maç ceza verildi.

Yayınlanma: 24.05.2016 - 18:06
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi'nde Braga'ya karşı deplasmanda kaybedilen 4-1'lik futbol maçında kırmızı kart gören Alper Potuk ve Volkan Şen'in cezaları belli oldu.

Fenerbahçeli futbolcuların UEFA'dan alacakları cezalarla ilgili olarak gelen ilk bilgi Alper Potuk'un 3, Volkan Şen'in ise 1 maç ceza aldığı yönündeydi. Ancak sonradan cezanın boyutlarının çok daha büyük olduğu ortaya çıktı.

Volkan Şen, 7 ay yok!

Resmi internet sitesinden bir bilgilendirme mesajı yayınlayan Fenerbahçe Kulübü, Volkan Şen'in 31 Aralık 2016'ya kadar tüm UEFA karşılaşmalarından men edildiğini duyurdu. Öte yandan Alper Potuk'a 3, Vitor Pereira'ya ise bir maç ceza verildiği belirtildi.

Ancak verilen bu cezalar A Milli Takımımızın EURO 2016'da oynayacağı mücadeleleri etkilemeyecek.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu müsabakaları kapsamında 17 Mart 2016 tarihinde deplasmanda oynadığımız Braga karşılaşması sonrası UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu kulübümüzle ilgili,

  1. Futbolcumuz Volkan Şen’in, 31 Aralık 2016’ya dek oynanacak olan UEFA karşılaşmalarında,
  2. Futbolcumuz Alper Potuk’un 3 UEFA karşılaşmasında,
  3. Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın 1 UEFA karşılaşmasında yer almamasına,

Ayrıca, kulübümüzün 15 bin Euro para cezasına çarptırılmasına karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler