Beşiktaş'ta 3 ayrılık!

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ta gidecek futbolcular yavaş yavaş belli olmaya başladı. Eski performansına ulaşamayan Veli Kavlak, yaptığı hatalar nedeniyle gözden düşen Alexis Delgado ve Beck'e formayı kaptıran Serdar Kurtuluş'un takımdan ayrılacağı kesinleşti.

Yayınlanma: 26.05.2016 - 09:39
Abone Ol google-news

Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren yaşadığı omuz sakatlığını uzun süre atlatamayan ve bu sezon ligin ikinci devresinde sahalara dönse de eski performansına bir türlü ulaşamayan isimden bir rapor daha istenecek.

Bu isim Veli Kavlak... Yönetimin, “Kendini de bizi de oyalama” dediği tecrübeli oyuncu için son karar işte bu rapora göre verilecek, fakat devam etme olasılığı da zayıf görünüyor...

Devre arası Getafe’den alınan ve 2.5 yıllık imza atan Alexis Delgado ile de yollar ayrılacak. Şenol Güneş’in genel olarak da oyun yapısını dengesiz bulduğu Alexis’in bileti, Akhisar maçında yaptığı hatalardan sonra kesilmişti.

Andreas Beck’e formayı kaptıran Serdar Kurtuluş da gidecek isimlerden. Şenol Güneş, Beck’in performansını da yeterli bulmadığı için bu mevkiye yeni bir isim daha alınacak. Bu durumda Serdar’a yol görünecek. Serdar’ın Antalyaspor’a gitmesi bekleniyor.

Bursaspor Başkanı Ali Ay “Biz sadece Serdar’ın menajeriyle görüştük. Beşiktaş ile görüşme olmadı, belki de Euro 2016 sonrasına bırakılacak. Menajeri, Beşiktaş’ın Serdar için bizimle konuşmak istediğini söyledi. Başka yerlerden de teklifler gelebilir. Bonservis bedelini henüz belirlemedik. Fiyatlar ile ilgili bir şey konuşmadık” dedi. (Hürriyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler