Alves'in menajeri: Galatasaray ile de görüştük

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Daniel Alves'in Juventus'a gideceği iddiaları üzerine menajerliğini yapan eski eşi Dinorah Santana, "Sadece Juventus değil Galatasaray ile de görüştük" dedi.

Yayınlanma: 26.05.2016 - 13:32
Abone Ol google-news

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Daniel Alves'in Juventus'a gideceği iddiaları üzerine menajerliğini yapan eski eşi Dinorah Santana'dan açıklama geldi

Yıldız futbolcu için Juventus'un yanı sıra Galatasaray'ın da bir ilgisi olduğunu söyleyen Santana, bunun üzerine Alves'in ise bir ayrılık planınının bulunmadığını kaydetti.

Santana, Juventus'a gideceği söylenen Alves için, "Sezon boyunca Galatasaray ve Juventus'tan gelen teklifler vardı ama burada Barcelona'da mutlu. Hatta gelecek sezon maçların yarısında oynarsa sözleşmesi 1 yıl daha otomatik olarak uzayacak" dedi.

"TÜRKİYE'DEN İKİ TAKIM VAR"

Alves'in menajeri ayrıca, "Juventus ile transfer için konuştum ama bu anlaştığımız anlamına da gelmiyor. Hiçbir anlaşma yok... Sadece Juventus ile de görüşmedim. İki tane Türkiye'den bir İngiliz bir de Fransız takımıyla görüştüm" dedi. (sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler