Vitor Pereira: "Şampiyon olmadan ayrılmak istemiyorum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kupada Galatasaray'a kaybedilen finalin ardından yaptığı açıklamada hem maçı değerlendirdi hem de geleceği hakkında konuştu.

Yayınlanma: 27.05.2016 - 00:20
Abone Ol google-news

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe, finalde karşılaştığı Galatasaray'a 1-0 mağlup olarak sezonu kupasız kapattı. Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, hem mücadeleyi değerlendirdi hem de geleceği hakkında konuştu.

İyi bir ilk yarı oynadıklarını belirterek sözlerine başlayan Pereira, ''Galatasaray bizden daha iyiydi. Top ayağımızdayken yön değiştiremedik, topun bizde kalmasını sağlayamadık. İstediğimiz ofansif görüntüyü ortaya koyamadık. İlk yarıdaki 1-0'lık sonuç adildi. İkinci yarıda Galatasaray ortadan kayboldu. 1-1 yapacak 2-1 öne geçecek pozisyonlar yakaladık. Ama futbol sonuç oyunu buradan mağlup ayrılıyoruz. Taraftarımıza bir mutluluk yaşatmayı istiyorduk. En çok onlar için üzülüyorum.'' ifadelerini kullandı.

''ŞAMPİYON OLMADAN BURADAN AYRILMAK İSTEMİYORUM''

Gelecek sezon takımın başında olup olmayacağıyla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya Pereira, ''Aslında bu sadece benim kararım değil, bu hem başkanın hem de yönetim kurulunun kararı. Ben bütün sezon boyunca işimi yapmaya çalıştım, en iyisini vermeye çalıştım. Çok çalıştık sezon boyunca ama sezonu kupasız kapatıyoruz. Bunun saklanacak hiçbir yanı yok. Bu karar sadece bende biten bir karar değil. Ben şampiyon olmadan buradan ayrılmak istemiyorum ama başkanımız başka bir karar verirse bunu da kabul etmek zorundayım. Herkes hatalar yapıyor, biz de yaptık. Bu sezon yaptığım hatalar bana tecrübe oldu. Düzeltmemiz gereken hataları düzeltmeye çalışacağız. Önümüzdeki sez


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler