Mario Gomez: Kalabilirim!

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez yaptığı açıklamada Siyah- Beyazlı kulüpte kalacağını açıkladı.

Yayınlanma: 30.05.2016 - 09:21
Abone Ol google-news

Almanya'nın Slovakya ile oynadığı ve 3-1 kaybettiği hazırlık karşılaşmasına ilk onbirde başlayan ve penaltıdan bir gol atan Beşiktaş'ın yıldozo Mario Gomez ilk yarının sonunda oyundan çıktı.

Milli Takım kampında Kicker dergisine konuşan ve Almanya'ya dönmesinin söz konusu olmadığını açıklayan Gomez, "Beşiktaş'ta bi iki sene daha kalabilirim. Şu anki kariyerimden hiç olmadığı kadar zevk alıyorum.Kariyerimin en güzel yıllarından birini Beşiktaş'ta yaşadım. Türkiye'ye karşı önyargılı davranılıyor ama orası öyle bir yer değil. Ben de orada önyargılı olmamayı öğrendim. Almanya'ya dönmem söz konusu değil" diye konuştu.

Gomez, röportajın devamında 5 yıl daha futbol oynamak istediğini de sözlerine ekledi.

FİORENTİNA İŞİ AĞIRDAN ALIYOR

21 Nisan'da Beşiktaş'ta kalma opsiyonunu kullanmayan Gomez, kalıp kalmayacağı konusunu lig bittikten sonra değerlendireceğini söylemişti. Lig bitiminde Almanya Milli Takımı'na katıldıktan sonra sürekli Beşiktaş'ta kalma yönünde açıklamalar yapan Gomez, Fiorentina ile bonservis pazarlığı yapıyor.

Başkan Fikret Orman'ın, "Fiorentina ile olan bonservis sorununu kendin hallet, biz herhangi bir şekilde Fiorentina'ya bonservis ödemeyeceğiz" diye haber gönderdiği Gomez, menajeri aracılığıyla İtalyan kulübü ile masaya oturdu ve bonservisini istedi. Floransa ekibi ise Gomez'i yüksek bir fiyattan satarak para kazanmak için işi ağırdan almaya devam ediyor.

Gomez'in Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağına dair durumun bir süre daha gündemi meşgul edeceği aşikar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler