Obradovic'ten tükürük açıklaması!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında yüzüne tükürüldüğü iddia edilen Zeljko Obradovic, olay sonrası fotoğrafı çeken Hürriyet Gazetesi foto muhabiri Süleyman Arat'a konuştuğu ve "Evet tükürük" dediği iddia edildi.

Yayınlanma: 30.05.2016 - 15:14
Abone Ol google-news

Dün Abdi İpekçi'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçına yaşanan olaylar damga vurmuştu. Olaylar sırasında Fenerbahçe başantrenörü Obradovic'e tribünlerden gelen sıvı için Galatasaray Kulübü 'ayran' Fenerbahçe Kulübü ise 'tükürük' açıklamasında bulunmuştu.

Fotoğrafı çeken Hürriyet Gazetesi foto muhabiri Süleyman Arat konuyu sıcağı sıcağına Obradovic'e sorduğunu açıkladı.
Konu hakkında açıklama yapan Arat, "Dün bu fotoğrafı çektikten sonra hemen gazeteye yolladım. Ardından da Fenerbahçe soyunma odasına gittim. Obradovic henüz soyunma odasındaydı. Dışarıda sinirli halde turlayan Ömer Onan'a, Fenerbahçe yöneticisi Ozan Balaban'a bu 'tükürük' olayını sordum. 'Hepsi evet tükürmüşlerdir' dedi ancak somut bir şey söylemediler. Obradovic dışarı çıktı. Kendisinin yanına koşup sordum. Basketbol Operasyonları Sorumlusu Defne Patır bizzat tercüme etti. Hoca çok sinirli bir halde yanağını göstererek "Evet, evet, evet tükürdüler" açıklamasında bulundu.' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler