Sahayı gözyaşlarıyla terk etmişti... EURO 2016'yı kaçıracak!

Real Madrid'in Atletico Madrid'i penaltılar sonucu yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğu final maçında sakatlanan Dani Carvajal, Avrupa Futbol Şampiyonası'nı (EURO 2016) kaçıracak.

Yayınlanma: 31.05.2016 - 12:32
Abone Ol google-news

İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in başarılı sağ beki Dani Carvajal, Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2016) Milli Takım forması giyemeyeceğini açıkladı.


Geçen hafta sonu Real Madrid'in Atletico Madrid'i penaltılar sonucu mağluo ederek şampiyon olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde sakatlanarak oyundan alınan 24 yaşındaki İspanyol oyuncu yaptığı açıklamada "Sakatlığım ciddi gözüküyor. Bu sebepten dolayı Fransa'da turnuvada olamayacağım. Tek dileğim arkadaşlarımın orada başarılı olması. 2 yıl boyunca bu şampiyonada İspanya Milli Takımı formasını giymeyi hayal ettim. Ancak olmadı. Sanırım kötü şans dedikleri bu " şeklinde konuştu.
İspanya basınında çıkan haberlere göre de sakatlığı sebebi ile milli takımda oynayamayacak Dani Carvajal yerine Arsenalli genç isim Hector Bellerin'in sağ bekte görev alacağı belirtildi.

İspanya EURO 2016'da D Grubu'nda Türkiye, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti ile mücadele edecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler