Beşiktaş'ta Güneş - Atiba zirvesi!

Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın ısrarla kadrosuna katmayı düşündüğü Atiba Hutchinson konusunda Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in tecrübeli oyuncuyla bir araya gelerek, kararını öğreneceği bildirildi.

Yayınlanma: 05.06.2016 - 11:09
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ın bu sezon kazandığı şampiyonlukta büyük bir etkisi olan Atiba Hutchinson konusunda teknik heyet olumlu bir cevap vermedi. Teknik Direktör Şenol Güneş, kadrosunda çok önemli bir yeri olan Atiba’nın kesinlikle takımda kalması gerektiği yönünde görüş bildirdi. 

Kanadalı oyuncu, West Ham’a gitmeye sıcak baksa bile siyah-beyazlı teknik adam, Atiba ile bu konu hakkında bir konuşma yapacak.

Milliyetin haberine göre; yönetime bu konu hakkındaki düşüncelerini net olarak belirten Güneş, “Atiba’dan daha iyisini bulursanız gitmesine izin veririm. Ama bulsanız bile onun kadar yararlı olacağının garantisi yok” diye konuştu.

İlk olarak 33 yaşındaki futbolcusuyla bir konuşma yapacak Şenol Güneş ikna etmeye çalışacak. Daha önce Çin’e giden Ersan Gülüm ile konuşsa da takımda tutamayan başarılı çalıştırıcı, Atiba’nın da Ersan gibi ısrarlı olması halinde, Kanadalı oyuncunun önünü kesmeyecek.

Kariyerinin son yıllarını İngiltere’de geçirmeye sıcak bakan Atiba’nın gitmesi halinde ise Beşiktaş Yönetimi, gerekirse iki ön libero transfer edecek.

Çalışmalar hızlanacak

Şu anda Mario Gomez’in gitmesi durumunda forvete bir oyuncu bakan siyah-beyazlı yönetim, Atiba’nın muhtemel boşluğunu doldurmak için de ön libero çalışmalarına hız verecek.

Yardımcı bile olunacak

Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti ilk etapta Atiba Hutchinson’ın takımda kalması için çaba harcayacak. Ancak bütün ısrarlara rağmen Atiba gitmek isterse, kulüp bu konuda Kanadalı oyuncuya yardımcı olacak.  Beşiktaş’a çok büyük hizmetleri olduğu için, Atiba ne isterse o karara saygı duyulacak.

İstikrar abidesi

Son 3 yılda siyah-beyazlı forma altında 119 maça çıkan Atiba, her sezon ortalama 32 maç sınırını yakaladı. 33 yaşındaki oyuncu, bu süre zarfında 5 gol atıp 9 asist yaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler