Beşiktaş'ta Fernandes kayıp!

Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes'in izin süresini 4 gün aştığı ve hala İstanbul’a gelmediği ortaya çıktı.

Yayınlanma: 27.03.2014 - 14:33
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ta takımın artan performansı siyah beyazlı ekipte yüzleri güldürürken, sakat oyuncuların sayısı da can sıkıyor. Ancak bu isimlerden birinin durumu farklı: Manuel Fernandes...

Dizindeki sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Portekizli, “Sakatlığımı Portekiz Milli Takımı doktoruna göstereceğim” diyerek hafta başında gizli bir şekilde ülkesine gitmişti. Ancak Fernandes’in bu izin süresini 4 gün aştığı ve hala İstanbul’a gelmediği ortaya çıktı.

FİKRET ORMAN SİNİRLENDİ

Normalde dün İstanbul’a geleceği tahmin edilen Fernandes’in bugün dönmesi bekleniyor. Portekizli, bugün de İstanbul’da olmazsa yarın noter çağırılıp zabıt tutturulacak.

Bu arada başkan Fikret Orman’ın da bu duruma çok sinirlendiği ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Fernandes ile iplerin kopma noktasına geldiği öğrenildi. Yöneticilerin de “Parasını alıyor. İzin süresini aşmayacak” diyerek serzenişte bulundukları ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler