Beşiktaş genç kalecinin peşinde

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geleceğin kalecisi olarak gördüğü Türk ismin peşine düştü.

Yayınlanma: 09.06.2016 - 11:42
Abone Ol google-news

Devler Ligi için kalesini sağlama almak isteyen ve bu çerçevede milli kaleci Volkan Babacan’ın alınmasını isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, genç kalecinin peşine düştü.
Eski futbolcu Semih Yuvakuran’ın oğlu olan ve Beylerbeyispor’da oynayan 19 yaşındaki Utku Yuvakuran’ın Avrupa’dan da talip var. Atletico Madrid, Werder Bremen ve Real Betis’in yanı sıra Türkiye’den de Altınordu ile Göztepe, Utku’yu renklerine bağlamak için çalışıyor.

GEÇEN SEZON 36 MAÇTA 41 GOL YEDİ 

Beşiktaş’ın uzun süredir takibinde olan Utku için önceki gün siyah beyazlıların yöneticisi Ahmet Nur Çebi ve Beylerbeyispor Başkanı Mustafa Yazıcı bir araya geldi. Çebi, genç kalecinin bonservisi için 500 bin dolar önerdi.
Yazıcı ise, teklifi yönetim kuruluna taşıyacağını belirterek, “Gelen diğer teklifleri de masaya yatırıp, ona göre size kararımızı bildireceğiz” dedi.
Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Beylerbeyispor ile geride kalan sezonda 36 maça çıkan Utku, kalesinde 37 gol görmüştü. 1.92 boyundaki Utku Yuvakuran, özellikle penaltılardaki yüksek başarısıyla dikkat çekiyor. Utku, geçen sezon 9 penaltından 8’ini kurtararak, rekor kırmıştı.

(Hürriyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler