'3 büyüklerden teklif bekliyorum'

Milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Türkiye'de futbol oynamak istediğini söyledi.

Yayınlanma: 09.06.2016 - 13:31
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz sezon başında Fransız Saint-Etienne’den Hannover 96’ya transfer olan ancak Bundesliga’da beklentilerin altında kalınca devre arasında bir diğer Fransız ekibi Guingamp’a kiralanan Mevlüt Erdinç, başta G.Saray olmak üzere F.Bahçe ve Beşiktaş’a transferine göz kırptı. Galatasaray Adası’nda ailesiyle birlikte yemek yiyen Mevlüt Erdinç, büyük ihtimalle önümüzdeki yıl da kariyerine Fransa’da kiralık olarak devam edeceğini ve 3-4 kulüple görüşme halinde olduklarını söyledi. Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığını ifade eden 29 yaşındaki forvet, “Tabii teklifin nereden geleceği de önemli... Ancak kimse aramıyor, sormuyor” diyerek teklif beklediğini belirtti. ‘Teklif 3 büyüklerden gelse kabul eder misin’ sorusu üzerine milli oyuncu, “Evet” dedi.

HOCA DEĞİŞİNCE G.SARAY OLMADI’

Önceki yıllarda Türkiye’nin kapısından döndüğünü vurgulayan Mevlüt Erdinç, şöyle devam etti: “G.Saray’la daha önce 2-3 kez görüşmüştüm. Ancak o zaman hoca değişikliğine (Fatih Terim-Mancini) gittikleri için transfer gerçekleşmedi.”

‘FİNALLERE GİDEMEYİNCE ÇOK ÜZÜLDÜM"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in ilk olarak açıkladığı 31 kişilik milli takım kadrosunda yer alan ancak Fransa’ya giden 23 futbolcunun arasına giremeyen Mevlüt Erdinç, bu yüzden oldukça üzgün olduğunu söyledi. Kötü bir sezon geçirdiğini de itiraf eden golcü oyuncu, “Almanya’da ilk 6 ay doğru düzgün oynamadım. Sadece 3 maça ilk 11 başladım. Biraz da ondan olmadı. Yoksa Fransa’da her sezon 10-15 gol atıyorum” şeklinde konuştu.

(Habertürk)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler