Göztepe'den iki transfer birden!

Dış transferde şu ana kadar tek imzayı Vartaş Elazığspor'dan orta saha oyuncusu Prince Segbefia'ya attıran Göztepe, şimdi de Famoussa Kone ve Leo Scwechlen'ı kadrosuna kattı.

Yayınlanma: 17.06.2016 - 13:04
Abone Ol google-news
<video:551606>

Süper Lig hedefi çerçevesinde kadro kurma çalışmalarına başlayan Göztepe, Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Anorthosis takımında forma giyen Leo Scwechlen ve en son Samsunspor forması giyen Famoussa Kone'yi kadrosuna kattı.

Göztepe Kulübü'nden yapılan açıklamada, geçen yıl Anorthosis'te mücadele eden Scwechlen'le 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
2005-2011 yıllarında Fransa'da Monaco B takımında forma giyen Scwechlen, daha sonra Tours ekibine transfer oldu. Geçen yılı Anorthosis takımında geçiren savunma oyuncusu Fransa 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda da 2 maçta mücadele etti.

KONE HAFTAYA İMZALIYOR

Göztepe ayrıca geçen sezon Samsunspor'da kiralık olarak forma giyen bonservisi Bastia'da bulunan Famoussa Kone ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandığı, resmi imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı bildirdi.

22 yaşındaki Melili forvet oyuncusunun transferi için uzun süredir çabaladıklarını hatırlatan teknik direktör Okan Buruk, "Büyük bir aksilik olmazsa Kone yeni sezonda formamızı giyecek" dedi.
Hemen her mevkiye takviye yapacaklarını ifade eden Okan Buruk, "Transfer edeceğimiz oyuncular, Göztepe ruhunu ve taraftarın coşkusunu sahaya yansıtacak kapasitede olacak. Futbolcu alırken mali açıdan da dikkatli olacağız. Büyük paralar ödeyerek oyuncu almak istemiyoruz" diye konuştu.

Diğer yandan yerli futbolcu transferinde temaslarını yoğunlaştıran yöneticiler, Osmanlıspor'un orta saha oyuncusu Galip Güzel ve stoperi Ahmet Kesim, Kardemir Karabükspor'un stoper Murat Akça ile görüşmelerini sürdürüyor.

Göztepe'nin ateşi İzmir'i yaktı!

Göztepe 91 yaşında!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler