Nice'te kara gece!

Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'nda İspanya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız sahadan 3-0 mağlup ayrılarak gruptan çıkma şansını zora soktu. Tribünlerden Terim ve futbolculara tepkiler yağdı.

Yayınlanma: 17.06.2016 - 23:46
Abone Ol google-news

A Milli Takım, İspanya karşısında hiçbir varlık gösteremediği maçı farklı kaybederken, gruptan çıkma umutlarını azalttı.

A Milli Takım, Euro 2016 D Grubu'ndaki ikinci maçında İspanya ile karşılaştı. Boğalar baştan sona üstün oynadıkları mücadeleden 3-0'lık zaferle ayrıldı ve son 16 biletini cebine koydu. 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim karşılaşmaya Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan, Hakan Çalhanoğlu ve Burak Yılmaz ilk 11'iyle çıktı. Hırvatistan maçında ilk 11'de yer alan Cenk Tosun yerini Burak'a bırakmış oldu.

Hırvatistan karşısındaki kötü görüntüsünü bu maçta da sürdüren A Milliler, güçlü rakipleri karşısında hiçbir varlık gösteremezken İspanya ilk yarının sonlarında bulduğu iki golle soyunma odasına rahat bir skorla üstün girdi. Morata ve Nolito'nun golleri Türkiye'yi devrede zor duruma soktu.

İkinci yarıda da görüntü değişmedi. İspanya topun kontrolünü rahatlıkla ayağında tutarken, özellikle kanatlardan yapılan koşularla savunmamızı çok zor durumlara soktular. Bu pozisyonlardan birinde Andres Iniesta'nın yaratıcılığı sonrasında Morata kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü attı ve skoru 3-0'a getirdi.

ARDA ISLIKLANDI

Skor 3-0'a geldikten sonra Türk taraftarların Arda Turan'a büyük tepkisi vardı. Bu tepkiye İspanyollar'dan karşı bir tepki geldi ve rakip takımın taraftarları Arda lehine tezahüratlar yaptılar. Bu durumu gözden kaçırmayan milli yıldız, rakip tribünleri alkışladı.

A Milli Takım kalan bölümlerde en azından bir gol bulabilmek için rakip kaleye yüklense de sonuç değişmedi ve İspanya maçı 3-0 kazanmayı başardı. 

Sahaya girdi... Terim ve futbolculara küfür etti!

Türkler Arda Turan'ı ıslıkladı... İspanyollar destekledi!

Türkiye 3. golü yiyince Demirören koltuğunu terk etti!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler